Over I Love me

I LOVE ME is een team van dramatherapeuten met Annet de Boer aan het hoofd. Wij geloven dat authenticiteit, zichtbaarheid en zelfvertrouwen essentieel zijn voor geluk, voldoening en effectiviteit. We bieden ondersteuning en aanmoediging om hieraan te werken.

Onze visie

Wij geloven dat authenticiteit, zichtbaarheid en zelfvertrouwen essentieel zijn voor geluk, voldoening en effectiviteit. Daarom bieden wij jou training, coaching en aanmoediging om jou in beweging te laten komen en jezelf te laten ontwikkelen. Met I LOVE ME maken we persoonlijke ontwikkeling leuk, laagdrempelig en actief!

Team

I LOVE ME is een team van acht dramatherapeuten met Annet de Boer aan het hoofd. Wij bieden training, coaching en aanmoediging om je persoonlijk te ontwikkelen in diverse steden in Nederland.

I LOVE ME, AND YOU.