Alle berichten

I LOVE ME EVENT

I LOVE ME EVENT

Na een jaar lang hard werken achter de schermen was het 28 oktober 2016 tijd voor een feestje: het I Love Me event! Een volle zaal van 50 mensen, zowel oud-cursisten als persoonlijke- en zakelijke contacten, vierden de nieuwe website en het vernieuwde concept van I LOVE ME.

Annet trapte de avond af met het vertellen van haar verhaal. Gebeurtenissen uit haar eigen leven, de reden waarom ze is begonnen met I LOVE ME en welke momenten uit haar leven en voor zorgen dat zij zo passioneel bezig is met I LOVE ME en waar zij voor staat.

Daarna volgde een workshop. Onder leiding van Annet voerden vijftig personen tegelijk oefeningen uit, voor oud-cursisten bekend en voor anderen onbekend terrein. “Het was een hele gezellig avond! Het was heel mooi om te zien hoe in zo’n korte tijd met zoveel mensen een prettige sfeer kunt neerzetten. Niemand kende elkaar, maar iedereen was open naar elkaar toe. Deze avond vol enthousiaste mensen is een bezegeling op het harde werken van afgelopen jaar.”

Oud-cursisten kregen een kijkje achter de schermen en hoorden wat vooraf ging aan I LOVE ME. De avond stond in teken van jezelf zijn, contact ervaren en echtheid. De fijne sfeer zorgde voor vrolijkheid en energie en bewees dat echtheid niet zwaar hoeft te zijn.

INTERESSANT TOCH? LEES EN KIJK MEER

Dit ben ik is een project bedoeld om mensen te inspireren zichzelf toestemming te geven en durf te laten hebben om zichzelf te laten zien aan de buitenwereld, zichzelf te zijn en voor zichzelf te gaan staan.

VAN KENNIS NAAR ACTIE!

Bij I LOVE ME houden we van doen. Wil je zelf aan de slag met waarover je net gelezen hebt? Dat kan! Kijk welk programma het best bij je situatie past.

‘VULNERABILITY IS NOT WEAKNESS’.
BRENE BROWN
2 Reactie's