Janet Mock over authenticiteit en anders zijn

JANET MOCK OVER AUTHENTICITEIT EN ANDERS ZIJN

Janet Mock vertelt over haar inspirerende, emotionele en soms pijnlijke zoektocht naar haar authentieke zelf. Janet groeide op met het idee dat normaal zijn de weg is naar succes. Dat je het niet waard bent om gezien, gehoord en geliefd te zijn, wanneer je anders bent, jezelf bent. We dragen allemaal een masker om erbij te horen, maar onze persoonlijke verhalen maken het juist mogelijk voor ons om echt contact te hebben met een ander, en nog belangrijker: met onszelf.

OVER JANET MOCK

Janet Mock (1983) is een Amerikaanse journaliste, presentatrice, spreker, transgender activiste en schrijfster van de boeken Redefining Realness en Surpassing Certainty. Janet is geboren op Hawaii als Charles en groeide op in armoede. Als eerste van haar familie ging ze naar de universiteit. Ze heeft een bachelor in mode marketing gehaald op University of Hawaii en een master in journalistiek gehaald op New York University.

INTERESSANT TOCH? LEES EN KIJK MEER

Brené Brown

Brené Brown over de kracht van kwetsbaarheid

VAN KENNIS NAAR ACTIE!

Bij I LOVE ME houden we van doen. Wil je zelf aan de slag met waarover je net gelezen hebt. Dat kan! Kijk welk programma het best bij je situatie past.

‘VULNERABILITY IS NOT WEAKNESS’.
BRENE BROWN
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.