Alle berichten

zelfvertrouwenbooster, een update uit Velsen

ZELFVERTROUWENBOOSTER,EEN UPDATE UIT VELSEN.

Krachtig je grens aangeven. Wel eens lastig toch? Gisteren is hier in de zelfvertrouwenbooster in Velsen mee geoefend, en met resultaat. Mieke doet kort verslag van de 8e I LOVE ME Zelfvertrouwenbooster bijeenkomst in Velsen. Over verkleinwoordjes, groepsveiligheid en spannende dingen aangaan. In de Zelfvertrouwenbooster gebruiken we theater als middel. Het oefenen van grenzen aangeven doen we onder andere met de fictieve scene met de Titel: Ik wil niet met je trouwen. Omdat dit zo ongeveer de moeilijkste boodschap is die je iemand kunt geven wordt het zo groot dat het soms ook hilarisch wordt.

OVER I LOVE ME

I LOVE ME werkt met mensen aan zelfvertrouwen, authenticiteit en zichtbaarheid door middel van theater. Ze moedigt hen aan zichzelf te laten zien en voor zichzelf te gaan staan. Het Dit ben ik – project, waar je net de videoweergave van zag dient hetzelfde doel, maar in een andere vorm. Cursussen zijn te volgen op open inschrijving in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Breda, Haarlem en Velsen. I-LOVE-ME.nl

INTERESSANT TOCH? LEES EN KIJK MEER

Janet Mock

Janet Mock over authenticiteit en anders zijn

VAN KENNIS NAAR ACTIE!

Bij I LOVE ME houden we van doen. Wil je zelf aan de slag met waarover je net gelezen hebt. Dat kan! Kijk welk programma het best bij je situatie past.

‘VULNERABILITY IS NOT WEAKNESS’.
BRENE BROWN
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.