Alle berichten

Wat ik je niet vraag over 2020.

Wat ik je niet vraag over 2020.

Ik vraag je na dit jaar niet of je een groot doel bereikt hebt. Of je de lockdowns nuttig hebt besteed of ondanks de crisis toch veel geld verdient hebt. Ik vraag niet of je een succes was.
Als je na dit jaar de status quo gemanaged hebt. Als je hebt gedeald met de dingen die op je af kwamen in deze corona tijd en nu nog steeds bestaat, dan zeg ik: goed gedaan. Je hebt het overleeft. Je kunt dit blijkbaar aan. Je bent sterk.
Veel van de grootste dingen die we in dit jaar het hoofd hebben geboden zijn geen flashy dingen die je op SM zet met een TADAAA erbij.
Heb je dit jaar eenzaamheid overleefd? Of juist een bijna burn-out doordat je èn moest werken èn leraar was èn geen moment meer alleen was. Is een geliefde overleden, wel of niet aan Corona, en heb je de meest karige begrafenis gehad die er bestaat? Heb je een geliefde op de IC gekend waar je bijna niet naartoe mocht? Heb je je omzet in rook zien opgaan en een nieuw coronaproof aanbod uit de grond gestampt? Heb je thuis gewerkt en zoveel tegen je laptop gepraat dat je de slechtste grap van je soms irritante collega bij het koffie apparaat bent gaan missen? Heb je thuis gezeten zonder werk en daar net zo gestoord van geworden? Had je last van discriminatie? Had je geldproblemen, gezondheidsproblemen, of familieproblemen? Heb je met Corona patiënten gewerkt en je gezin en vrienden nauwelijks gezien, en ben je inmiddels zoooo moe. Heb je Corona gekregen en ben je er nog steeds moe van? Ben je bang geweest voor Corona? Of juist bang voor de maatregelen? Of bang voor de ruzie over de maatregelen?
Wat je jaar ook was. Goed gedaan.

OVER I LOVE ME

I LOVE ME werkt met mensen aan zelfvertrouwen, authenticiteit en zichtbaarheid door middel van theater. Ze moedigt hen aan zichzelf te laten zien en voor zichzelf te gaan staan. Het Dit ben ik – project, waar je net de videoweergave van zag dient hetzelfde doel, maar in een andere vorm. Cursussen zijn te volgen op open inschrijving in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Delft, Tilburg, Eindhoven, Leeuwarden en Arnhem.  I-LOVE-ME.nl

INTERESSANT TOCH? LEES EN KIJK MEER

Janet Mock

Janet Mock over authenticiteit en anders zijn

VAN KENNIS NAAR ACTIE!

Bij I LOVE ME houden we van doen. Wil je zelf aan de slag met waarover je net gelezen hebt. Dat kan! Kijk welk programma het best bij je situatie past.

‘VULNERABILITY IS NOT WEAKNESS’.
BRENE BROWN
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.