Ondernemer zoekt zakenpartner.

Met dezelfde missie, maar andere talenten.

Als we dit allebei zijn:

 • gepassioneerd over de I LOVE ME missie;
 • bezig met persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • ondernemend en een leuk persoon;
 • persoon die eigenaarschap wil nemen over I LOVE ME (niet fulltime maar wel lange termijncommitment).

 

En jij dan dit doet:

 • zakelijk leiding;
 • structuur en uitvoering in social media, email en video marketing: Plannen, doen, meten, website, mailings, randvoorwaarden;
 • sterke teksten schrijven (stijl: persoonlijk, informeel, sales).

 

Dan doe ik dit:

 • inhoudelijk leiding;
 • heel veel video’s maken met krachtige content;
 • samen met team I LOVE ME programma’s ontwikkelen, workshops organiseren en geven.

 

En dan gaan we samen:

 • Nieuwe plannen bedenken, onze dromen waarmaken in I LOVE ME, veel mensen helpen, samen het bedrijf dragen.

 

Hoe lijkt je dat?

Lees verder over op deze site verder over:

 • I LOVE ME: de missie, het team, de programma’s.
 • Waarom ik zoek naar een mede-eigenaar en niet naar het uitbesteden van taken aan een zelfstandige.
 • Welke concrete vorm dit zou kunnen hebben. Ik verklap alvast dat we dit vooral samen gaan bepalen.

 

Groet, Annet de Boer – I LOVE ME

I LOVE ME MISSIE

Mensen die het zichzelf moeilijk maken, aanmoedigen om hun echte zelf te laten zien en voor zichzelf te gaan staan. Masker af, zelfkritiek opzij; dit ben ik! BAM! Ik wil dat mensen er prioriteit van maken om van zichzelf houden. Dit geeft zoveel energie, contact en voldoening! Door theater als middel in te zetten voor persoonlijke ontwikkeling laat I LOVE ME merken dat persoonlijke ontwikkeling leuk, laagdrempelig en actief kan zijn.

OVER I LOVE ME

In 2010 startte ik in Utrecht I LOVE ME met een programma om te werken aan zelfvertrouwen door theater. Toen ik naar Amersfoort verhuisde, ging ik ook hier dit programma aanbieden. Daarnaast was ik zzp’er en gaf ik theaterles, workshops en trainingen in bedrijven en trainingsacteerde ik. In 2016 had ik zin om het freelance leven achter me te laten en ergens aan te gaan bouwen. Ik koos thema’s waar mijn hart sneller van ging kloppen. Ik richtte me volledig op I LOVE ME en de thematiek van zelfvertrouwen, authenticiteit en zichtbaarheid. Dit leidde in 2017 tot een uitbreiding naar een team van zeven coaches/dramatherapeuten.

I LOVE ME is een klein bedrijf maar met enorm veel potentie. Het heeft succesvolle programma’s in zeven steden, met mooie resultaten en enthousiaste deelnemers. Het team is super betrokken bij de missie en heeft nog veel meer in haar mars. Met hen ontwerp ik in de komende jaren een verdiepend programma, waarin mensen hun oude rommel kunnen  opruimen om nog meer te worden wie ze zijn.

Ik wil graag veel meer ook online mensen aanmoedigen om zichzelf te laten zien, topprioriteit te maken van zelfliefde, kennis te delen, en de I LOVE ME community te bouwen. Ik heb hier honderd video-ideeën voor en ik ben druk aan het experimenteren. Wat ik al wel weet, is dat ik in die zichtbaarheid online helemaal mezelf wil zijn, dus niet alleen vanuit ‘de rol van coach’ wil spreken. Ik deel mijn eigen reis, struikelingen, overwinningen etc. Natuurlijk deel ik ook mijn kennis.

Reacties van deelnemers

Waarom een zakenpartner en geen assistent of zzp-er?

De grootste en meest klassieke fout die ik als ondernemer heb gemaakt, is dat ik I LOVE ME uitbreidde naar zeven steden met vakinhoudelijke teamleden: maar zonder zakenpartner. Ik ben helemaal stukgelopen op de hoeveelheid bedrijfs- en marketingwerk. I LOVE ME en ik kunnen alleen floreren als ik niet meer alles zelf doe.

Ik heb wel een tijd een assistent gehad, maar zo blijf ik toch nog alleen aan het roer. Ik wil samen aan het roer staan, zodat je elkaar onderweg kunt aankijken om tegen elkaar te zeggen: ‘Wat zijn we iets tofs aan het bouwen, he?’

Samen een bedrijf hebben is een hechtere relatie dan die van opdrachtgever en opdrachtnemer. Hier ben ik aan toe na zoveel jaar zzp’er zijn. Hier kunnen ook meer conflicten uit voortkomen, maar ook meer plezier, voldoening en (persoonlijke) groei als we dit aangaan.

Concrete stappen

Dit is geen vacature. Ik geef je een deel van mijn bedrijf. Uren, geld, taken, arbeidsvoorwaarden geef ik je dus niet op een presenteerblaadje. Vanaf het begin gaan we het als gelijkwaardig partners samen uitzoeken en afspreken hoe we één bedrijf worden samen. Dit kan op vele manieren en in vele tijdspaden.

Ik verwacht geen fulltime commitment in het begin van onze samenwerking. Hier is het bedrijf nog te klein voor, dus je zult je geld ook ergens anders nog moeten verdienen.

We gaan samenwerken met de intentie na zo’n anderhalf jaar een bedrijf te worden samen. We maken (financiële) afspraken voor die periode die we elk half jaar opnieuw bekijken. Mijn gedachte is dat je start met een dag in de week en dit steeds verder uitbreidt.

Ik ben benieuwd naar jouw gedachten. Wil je eens praten? Stuur een mail met relevante info over jou naar annet@i-love-me.nl. Noem hierbij drie dag- en tijdopties waarop je op korte termijn een kennismaking van een kwartier via Skype zou kunnen hebben. Als we beiden verder willen onderzoeken, dan plannen we uitgebreidere onlinegesprekken. Zakenpartners worden is nogal een commitment. Het moeten tussen ons echt klikken en we moeten tot afspraken kunnen komen.

meer video’s

Bedrijfsuitbreiding tijdens corona?

Zoals alle bedrijven zit I LOVE ME als bedrijf in een onzekere tijd in verband met Corona. Maar in tijden van externe crisis is het extra belangrijk dat je jezelf van binnen geen geweld aandoet. Dan sta je het meest krachtig. De missie van I LOVE ME staat dan ook nog als een huis. Jij en ik staan samen voor de uitdaging om vanuit die missie te blijven werken en tegelijk een financieel gezond bedrijf te maken en te houden. Ook in de veranderende omstandigheden. Dit is dan ook geen tijd om gas terug te nemen. Zeker niet online.

HOOR IK VAN JE? ANNET@I-LOVE-ME.NL