Gezocht: Dramatherapeut, coach of dramadocent.

I LOVE ME werkt met mensen aan zelfvertrouwen, authenticiteit en zichtbaarheid door middel van theater. We beiden onder andere de Zelfvertrouwenbooster aan in diverse steden. Dit is een programma met open inschrijving van 11 weken, 2 uur in de week. De groepen zitten vol en de deelnemers zijn enthousiast!

We willen de Zelfvertrouwenbooster ook in Rotterdam aanbieden.  

Herken je je in het volgende:

  • Ik woon in (de buurt van) Rotterdam?
  • Het lijkt me super leuk om in samenwerking met I LOVE ME vanaf januari 2021 de Zelfvertrouwenbooster in deze stad te geven.
  • Ik deel de missie van I LOVE ME volledig. Ik word er enorm blij van om met mensen werken aan zelfvertrouwen, kwetsbaarheid, jezelf echt laten zien etc. (Wellicht: Ik heb hier zelf ook een weg in afgelegd en ben aan het doen.)
  • Ik ben opgeleid tot dramatherapeut OF ik ben coach met ervaring met groepen en het gebruik van theater als middel OF dramadocent met veel coach-ervaring.
  • Ik ben openhartig en in contact met mijn eigen speelsheid, kracht en kwetsbaarheid.
  • Ik ben ZZP’er of van plan dit te worden.
  • Ik vind het leuk om zowel zelfstandig te zijn, als deel van een team en een groter geheel. Je runt je eigen toko in je stad, als zelfstandige. En je hebt een team om mee te sparren en een betekenisvol label om deel van te zijn.
  • Ik heb tijd om in de komende maanden een geschikte locatie te vinden, de methode te leren kennen en andere voorbereidende werkzaamheden te doen.

 

Als dit allemaal JA is, dan passen we goed bij elkaar. Lees verder en kijk de video’s! Ik hoor graag van je. Contactinfo vind je helemaal onderaan deze pagina.

Groet, Annet de Boer – eigenaar I LOVE ME

I LOVE ME MISSIE

Mensen die het zichzelf vanbinnen moeilijk maken, aanmoedigen om hun echte zelf te laten zien en voor zichzelf te gaan staan. Masker af, zelfkritiek opzij; dit ben ik! BAM! Ik wil dat mensen er prioriteit van maken om van zichzelf houden. Dit geeft zoveel energie, contact en voldoening! Door theater als middel in te zetten voor persoonlijke ontwikkeling laat I LOVE ME merken dat persoonlijke ontwikkeling leuk, laagdrempelig en actief kan zijn.

ZELFVERTROUWENBOOSTER

De Zelfvertrouwenbooster is voor mensen die minder geremdheid, verlegenheid en zelfkritiek willen ervaren. Maar juist plezier, expressie en met meer gemak zichzelf laten zien. Hun echte zelf!

In TA taal; het geeft een boost aan het vrije kind en de volwassene als tegenwicht op de kritische ouder en aangepaste kind die tot dan toe teveel de boventoon voeren. 

Het is vooral doen en ervaren in dit programma. Spelen, experimenteren, je comfort zone oprekken! Hierin zit de groei. Op deze ervaringen wordt gereflecteerd. Het is spannend en leuk tegelijk.

In de steden Utrecht, Den Haag, Amersfoort, Amsterdam en Den Bosch zijn de cursusgroepen zo goed als altijd vol. Meestal zijn er meer aanmeldingen dan in de groep passen. De groep heeft maximaal 12 personen. 

Het programma duurt 11 weken, 2 uur in de week. Het wordt gegeven een theaterlokaal, bijvoorbeeld van een centrum voor amateurkunst. De meesten vinden plaats in de avond, maar vrijdagmiddagen of zaterdagochtenden doen we ook wel eens.

WHAT ABOUT CORONA? We geven de cursus sinds kort weer, met aanpassingen uiteraard. Aanraking, luid expressie geven of intensiever bewegen mag nu niet. Half juli komt het team samen om het programma op basis van de opgedane ervaring aan te passen aan de Coronaregels. Zo hebben we die klaar liggen voor de cursus in september en verder.

Reacties van deelnemers

Een warm team met super professionals.

Je komt bij I LOVE ME terecht in een groep met warme mensen waar je je snel bij op je gemak zult voelen. We delen dezelfde missie en de liefde voor theater als middel.

I LOVE ME wordt geleid door Annet de Boer. We hebben twee keer per jaar een teamdag en Annet en jij één keer per jaar een live date. Verder bellen Annet en jij geregeld. Ook is er de I LOVE ME appgroep om elkaar op de hoogte houden van mooie momenten in de cursus, elkaar vragen te stellen en te sparren. 

De teamleden zijn stuk voor stuk super goed in wat ze doen. Initiatieven en ideeën worden aangemoedigd en dat heeft al geleid tot twee sterke vervolgprogramma’s op de Zelfvertrouwenbooster. En more to come! 

Financiën en taken

Je zou de Zelfvertrouwenbooster drie per jaar geven. Van januari t/m maart, april t/m juni, en september t/m november. Wat afwijken van deze data of hem een keer niet kunnen geven is aan jou, in overleg met Annet.

Het zit zakelijk zo in elkaar, dat jij in je eigen stad een locatie zoekt en reserveert. Je factureert jouw deelnemers en ze betalen aan jou. Je betaalt de locatie, promotie en materiaalkosten. En je betaalt afdracht aan I LOVE ME. Dan hou je een winst over.

Bij een volle cursus levert het geven van de Zelfvertrouwenbooster je E2410,- exclusief BTW aan winst op. De berekening van deze opbrengst zal ik je in detail vóór ons eerste gesprek mailen.

Belangrijkste werkzaamheden hierbij zijn:
– met cursuslocatie afspreken van nieuwe data en aan mij doorgeven.
– promotiewerkzaamheden. *
– contact met geïnteresseerden (mail of telefoon), aanmeldingen bevestigen, facturen sturen, praktische info-mail sturen een week van tevoren, inschrijfformulieren lezen, mensen van de wachtlijst op de hoogte houden.
– 11 cursusavonden van 2 uur geven.
– toestemming vragen, en als die er is, mailadressen delen met I LOVE ME en met mede-groepsleden.
– reviews voor Springest vragen per mail.
* Promotiewerkzaamheden
In iedere stad is dit net even anders. Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Het zal een mix zijn van google advertenties, posters en flyers in de stad en het informeren van verwijzers. We gaan ontdekken wat in jouw stad de beste combinatie is van die drie. Google ads worden gedaan door I LOVE ME, hier hoef je niets voor te doen. Posters en flyers verspreid je zelf, of laat je doen. Het informeren van verwijzers doe je zelf.

meer video’s

Interesse?

Leuk om van je te horen! Stuur een mail met relevante info over jou naar annet@i-love-me.nl. Een sollicitatiebrief is niet nodig.

Noem hierbij twee dag- en tijdopties waarop je op korte termijn een kennismaking via Zoom of Skype zou kunnen hebben. Als we beiden verder willen onderzoeken, dan plannen we uitgebreidere (online) gesprekken.

HOOR IK VAN JE? ANNET@I-LOVE-ME.NL