Individuele coaching

Je bent geen bang vogeltje en hebt ook geen hekel aan jezelf, maar DAMN! Er is een zelfvertrouwenkwestie bij je die maar blijft spelen.

Je weet ook best wel waar dingen vandaan komen en hoe je in elkaar zit.

Maar weten is wat anders dan voelen en doen. Je loopt namelijk steeds weer tegen hetzelfde aan in jezelf. Herken je één van deze drie dingen?

  • Je neemt te weinig ruimte in: denk aan je grenzen niet aangeven, verlegenheid, geremdheid, onzekerheid, lastig spontaan kunnen zijn.
  • Je overcompenseert: denk aan perfectionisme, pleasen, hard werken waarbij je over je grenzen gaat, niet voelen en niet kwetsbaar durven zijn en verschuilen achter een sterk en krachtig masker.
  • Je bekritiseert jezelf steeds: Je zegt lelijke dingen tegen jezelf, je vergelijkt je met anderen, hebt angst om beoordeeld te worden door anderen en weinig eigenwaarde.

 

Wil je hier echt iets mee? Wil je minder energie kwijt zijn aan deze innerlijke strijd en meer energie overhouden om te leven?

Goed zo!

Programma

Het coachingstraject is live, 1-op-1, door Annet de Boer, oprichter van I LOVE ME. Alles zit erin om een super groeistap te maken in je zelfvertrouwen en niet meer in een van de bovenstaande valkuilen te hoeven stappen.

Het programma zal de meest effectieve elementen bevatten uit alles wat we bij I LOVE ME de afgelopen 10 jaar hebben geleerd en gebruikt om met mensen te werken aan zelfvertrouwen, authenticiteit en zichtbaarheid.

Dit programma is ook goed te volgen, als je coaching wilt voor een thema dat speelt op je werk en hiervoor budget hebt gekregen van je werkgever. We spitsen het dat toe op werksituatie. 

Je kunt kiezen voor een 3,5 maand durend intensief coachingsprogramma. Of je kunt kiezen voor een losse coachingsessies. Neem vrijblijvend contact op om te overleggen. Vanaf januari geef ik een aantal gratis eerste sessies weg dus als je hier bij wilt zijn geef dan je interesse door.

annet@i-love-me.nl, 0642114270

Denken, voelen en handelen. Echt.

Wat maakt dit programma uniek en zo effectief?

In het traject wordt theater als middel ingezet. Door dingen te ervaren in combinatie met denken krijg je op een dieper niveau inzichten. En door in theater vanalles te kunnen oefenen krijg je ook de vaardigheid. Je kunt nog even proefdraaien voordat je het in de echte wereld doet. Het is echt denken, voelen en handelen tegelijk.

Je krijgt naast reguliere coachingsessies ook in het moment coaching. Als je bijvoorbeeld op het punt staat iets heel spannends te doen mbt je leerdoel of als je totaal in je valkuil schiet, dan kunnen we die dag elkaar nog spreken en smeden we het ijzer als het heet is. Juist op die momenten worden nieuw gedrag, gedachtes en gewoontes geleerd.

We gaan van diepgaand, naar super praktisch. We gaan diep naar de kern van je issue. Het diepgaande lijkt wat op therapie, geen probleem, hier ben ik in geschoold. Als we dit doorgewerkt hebben, gaan we tot op gespreksvaardigheid aan toe oefenen. Ik heb veel ervaring als trainingsacteur. Ik kan je bijvoorbeeld helpen met de vraag: “Ja! Maar wat zeg ik dan als ik mijn grens wil aangeven?” Om maar een voorbeeld te noemen.

JUST SO YOU KNOW. YOU ROCK!