werken vanuit zelfvertrouwen en eigenwaarde

Je bent geen bang vogeltje en hebt ook geen hekel aan jezelf, maar DAMN! Er is een zelfvertrouwenkwestie bij je die maar blijft spelen.

Op je werk functioneer je goed en misschien ziet ook niemand aan je dat je hiermee worstelt. Toch heb je er last van en kost het dagelijks energie.

Je weet ook best wel waar dingen vandaan komen en hoe je in elkaar zit. Maar weten is wat anders dan voelen en doen. Je loopt namelijk steeds weer tegen hetzelfde aan in jezelf. Herken je één van deze drie dingen?

  • Je neemt te weinig ruimte in: denk aan je grenzen niet aangeven, verlegenheid, geremdheid, onzekerheid, niet zo spontaan durven zijn.
  • Je overcompenseert: denk aan perfectionisme, pleasen, hard werken waarbij je over je grenzen gaat, niet voelen en niet kwetsbaar durven zijn en verschuilen achter een sterk en krachtig masker.
  • Je bekritiseert jezelf steeds: Je zegt lelijke dingen tegen jezelf, je vergelijkt je met anderen, hebt angst om beoordeeld te worden door anderen en weinig eigenwaarde.

Dit leidt op je werk voor stress rondom presteren, zichtbaar zijn, fouten maken, initiatief nemen of juist loslaten, je werk mee naar huis nemen. Je bent bang door de mand te vallen.

Wil je hier echt iets mee? Wil je minder energie kwijt zijn aan deze innerlijke strijd en meer energie overhouden om te leven? Wil je meer plezier en ontspanning in je werk?

Goed zo!

Programma

Het coachingstraject is live, 1-op-1. Alles zit erin om een super groeistap te maken in je zelfvertrouwen en niet meer in een van de bovenstaande valkuilen te hoeven stappen.

Het programma bevat de meest effectieve elementen uit alles wat we bij I LOVE ME de afgelopen 10 jaar hebben geleerd en gebruikt om met mensen te werken aan zelfvertrouwen, authenticiteit en zichtbaarheid.

We gaan diep in op persoonlijke kwesties en leggen tegelijk steeds de vertaalslag met de werkvloer. 

Het traject is te volgen in Amersfoort, Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Veghel, Arnhem en Zutphen.

annet@i-love-me.nl

Denken, voelen en handelen. Echt.

Wat maakt dit programma uniek en zo effectief?

In het traject wordt theater als middel ingezet. Door dingen te ervaren in combinatie met denken krijg je op een dieper niveau inzichten. En door in theater vanalles te kunnen oefenen krijg je ook de vaardigheid. Je kunt nog even proefdraaien voordat je het in de echte wereld doet. Het is echt denken, voelen en handelen tegelijk.

Je krijgt naast reguliere coachingsessies ook in het moment coaching. Als je bijvoorbeeld op het punt staat iets heel spannends te doen mbt je leerdoel of als je totaal in je valkuil schiet, dan kunnen we die dag elkaar nog spreken en smeden we het ijzer als het heet is. Juist op die momenten worden nieuw gedrag, gedachtes en gewoontes geleerd.

We gaan van diepgaand, naar super praktisch. We gaan diep naar de kern van je issue. Het diepgaande lijkt wat op therapie, geen probleem, hier ben ik in geschoold. Als we dit doorgewerkt hebben, gaan we tot op gespreksvaardigheid aan toe oefenen. Ik heb veel ervaring als trainingsacteur. Ik kan je bijvoorbeeld helpen met de vraag: “Ja! Maar wat zeg ik dan als ik mijn grens wil aangeven?” Om maar een voorbeeld te noemen.

Praktische zaken

Waar bestaat het traject uit?

8 sessies van 1,5 uur

75 minuten in-het-moment-coaching wanneer nodig is. Te besteden gedurende de hele periode van 3,5 maand.

Oefeningen en opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan.

Het traject is volgen in Amersfoort, Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Veghel, Arnhem en Zutphen.

Prijs

€1570,- excl. btw

€1899,70 incl. btw

Je kunt ervoor kiezen om eerst een losse sessie te boeken om te kijken of de werkwijze en coach bij je past voordat je het traject afneemt. Kosten van zo’n sessie zijn €150,-.

annet@i-love-me.nl, 0642114270

JUST SO YOU KNOW. YOU ROCK!