DIT BEN IK.

Mensen op hun mooist – zichzelf

Mensen zijn het mooist als ze zichzelf zijn. Geen masker, geen filters, geen maniertjes, geen poses. Echtheid raakt; open, kwetsbaar en krachtig. Voel het effect hiervan met onderstaand filmpje. Dit ben ik – BAM!

LAAT JEZELF ZIEN!

Dit ben ik is een project bedoeld om jou te inspireren en aan te moedigen om jezelf te laten zien. Zoals je bent. Geen masker, geen filters, geen maniertjes en poses. Jezelf niet groter maken dan je bent en ook niet kleiner dan je bent. Precies in het midden van jezelf. Je bent goed zoals je bent en je bent ook het meest interessant als je jezelf bent. Alleen dan kun je mensen echt raken en van je laten houden. Hoe kwetsbaar al die echtheid ook is, het is de enige manier om werkelijk in je kracht te komen.

De persoon die je bent te leren kennen en een stevige relatie met jezelf ontwikkelen vraagt tijd en aandacht. I love me geeft dit levendige proces een hoge prioriteit, omdat oké zijn met jezelf een enorme boost geeft aan menselijk contact, geluk en voldoening. En als je minder in strijd bent met jezelf hou je veel meer energie over om goed te doen voor de wereld.

Wil je hier zelf mee aan de slag? Check de cursus zelfvertrouwen door middel van theater. 

WAAROM IS AANMOEDIGING NODIG?

Het wordt mensen vaak door zichzelf of door hun omgeving niet makkelijk gemaakt om zichzelf te laten zien, te ontdekken en oké te vinden. Zelfkritiek of (verwacht) oordeel van anderen remmen af.

Daarom geven we in dit filmpje extra steuntje in de rug om dit toch te doen! En juist daarom delen we dit filmpje op social media omdat dit bij uitstek een plek is waar mensen wat aanmoediging kunnen gebruiken om zichzelf te zijn. Doe je mee?

OVER I LOVE ME

I LOVE ME werkt met mensen aan zelfvertrouwen, authenticiteit en zichtbaarheid door middel van theater. Ze moedigt hen aan zichzelf te laten zien en voor zichzelf te gaan staan. Cursussen zijn te volgen op open inschrijving in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Arnhem, Alkmaar, Delft, Tilburg, Eindhoven en Leeuwarden. Het Dit ben ik – project, waar je net de videoweergave van zag dient hetzelfde doel, maar in een andere vorm.

THE MAKING OF

10 mensen werden gevraagd om ieder 4 minuten alleen voor een camera te staan. Ze hadden geen tekst, geen houvast, geen sexy pose. Ze werden uitgenodigd om contact met zichzelf te maken, zowel het krachtige als het kwetsbare in henzelf. En voor zichzelf te gaan staan: dit ben ik. BAM! Ondertussen maakte ze contact met jou, in de vorm van een camera.

Voordat iedereen dit deed was er eerst een workshop om ‘erin’ te komen. We deden diverse oefeningen om contact met jezelf te maken, in je kracht te komen en je ook je kwetsbaarheid te durven tonen. Toe te staan dat een ander ‘naar binnen’ mag kijken. Voor iedereen die voor de camera stond was het een persoonlijke uitdaging. Toch wat anders om jezelf te laten zien aan enkele vertrouwde mensen of om dit te doen terwijl je gefilmd wordt.

‘BE YOURSELF, EVERYONE ELSE IS ALREADY TAKEN.’ Oscar Wilde