AUTHENTIEK EN ZICHTBAAR
OP DE WERKVLOER

I Love Me gelooft in de kracht van echt contact tussen mensen op de werkvloer, en wil daar graag in ondersteunen. Authenticiteit, zelfvertrouwen en zichtbaarheid geven energie. Maar maskers, politiek en ineffectieve patronen kósten juist energie.

Samen met jou werken we aan de verbinding tussen teamleden, professionals meer zelfbewust en dapper maken, sterk persoonlijk leiderschap en een positieve cultuur. Dit heeft veel positieve effecten. Niet alleen voor de werksfeer, maar ook voor het bedrijfsresultaat.

In het kernteam van I love me zitten opgeleide en ervaren teamcoaches. Anderen hebben door hun ervaring als therapeut een diepe kennis van het menselijk functioneren. Allen hebben we ervaring in het effectief gebruiken van theater als middel in organisaties. Zie meer informatie over ons team.

I Love Me biedt de volgende diensten aan organisaties:

 • persoonlijke coaching;
 • powersessies voor teams;
 • cultuurversterking
 • zelfvertrouwen- en presentatietraining.

 

Onze programma’s hebben impact, doordat we professionals actief in beweging zetten. Meer over onze werkwijze.

Wil je dat we vrijblijvend met je meedenken over de mogelijkheden binnen jouw organisatie? We komen graag bij je langs.

COACHING

Maak jezelf zichtbaar zoals je bent, heb impact en weet mensen aan je te binden. Dat zijn de belangrijkste resultaten van coaching bij I love me.

I Love Me biedt individuele coaching aan medewerkers en managers. Want het maakt niet uit of je aan de top staat of op de vloer werkt: met onderstaande onderwerpen kan iedereen te maken krijgen.

 • Je speelt een rol op je werk die niet bij je past. Je wilt weten waarom je dit doet, en hoe je er vanaf komt.
 • Je laat jezelf niet voldoende zien en horen. Je wilt meer impact en zichtbaarheid.
 • Je hebt last van faalangst en je hebt vaak het gevoel op je tenen te lopen. Je wilt meer vertrouwen krijgen in jezelf en in anderen.
 • Je hebt moeite met het stellen van grenzen. Je wilt krachtig overkomen en confrontatie niet uit de weg gaan.
 • Je vind het lastig om je kwetsbaarheid te tonen. Hierdoor ben je niet toegankelijk voor collega’s of medewerkers.
 • Je probeert een authentieke leider te zijn met een warme relatie met medewerkers. Je merkt dat je hierin uitdagingen tegenkomt.

 

Hoe zorgt I Love Me ervoor dat de individuele coaching effectief is? Omdat we een oprecht en diep gesprek combineren met oefenen en ervaren. Op die manier WEET je aan het eind van de coaching niet alleen hoe het zit, maar VOEL je ook hoe je vooruit gegaan bent en DOE je ook wat je moet doen om jezelf zichtbaarder, authentieker en meer verbindend te maken.

I Love Me snapt dat De Klik belangrijk is. Daarom kun je altijd vrijblijvend en kosteloos met ons kennismaken

De individuele coaching is zo effectief, omdat we een goed gesprek combineren met ervaren en oefenen. Zo WEET je aan het einde niet alleen hoe het zit, maar VOEL je ook vooruitgang en DOE je het ook.

We zetten ook hierbij theater als middel in, waardoor oefenen en ervaren eerst in de veilige coachingsetting kan gebeuren. Plezier is niet uitgesloten.

We weten dat De Klik belangrijk is. Neem daarom contact op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

POWERSESSIES VOOR TEAMS

De powersessies van I Love Me geven een positieve boost aan alle teamleden individueel, en aan teams als geheel. Elke sessie biedt meerdere cycli van steeds een ervaring, gevolgd door een reflectie en tot slot maken we de vertaalslag naar de praktijk. Zo werk je actief aan teambuilding.

Kwetsbaarheid rules

Leer samen wat de kracht van kwetsbaarheid is op de werkvloer. En welke skills je daarvoor nodig hebt.

Vrolijke gastvrijheid

Versterk het zelfvertrouwen en de warmte waarmee gastvrijheidsmedewerkers hun gasten verwelkomen.

Samen sterk

Ontdek en bespreek waar de kansen en uitdagingen liggen in de samenwerking als de druk toeneemt.

No mask

Verdiep het contact, leer elkaars drijfveren en worstelingen kennen, geef elkaar feedback.

Storytelling

Hoe ben je gekomen waar je nu bent? Laat contact en begrip groeien door het delen van jouw verhaal.

Durf!

Durf samen op het onbekende af te stappen, en ondersteun elkaar in het hebben van lef en impact.

De powersessies van I Love Me beslaan minimaal een dagdeel. Wil je voor jouw organisatie een langere sessie? Of een serie van powersessies? Dat is mogelijk. Denk bijvoorbeeld ook aan een powersessie als teamuitje of als aanvulling op een heisessie.

Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar een geschikt onderwerp en een passende locatie.

Ben je geïnteresseerd in het stimuleren van een positieve cultuur binnen je organisatie? En lijkt er meer voor nodig dan alleen een boost? Kijk dan eens bij Teamcoaching en Cultuurverandering onderaan deze pagina.

ZELFVERTROUWEN BOOSTER

 • Ben jij zelf of een van je medewerkers geremd door te weinig zelfvertrouwen?
 • Ben jij zelfkritisch, te perfectionistisch of weinig zichtbaar op de werkvloer?
 • Moet je wel presenteren voor je werk, maar vind je dat spannendKijk dan naar onze zelfvertrouwenbooster.

Schrijf je in voor een van onze open inschrijvingen. Hebben meerdere mensen in de organisatie een boost nodig in zelfvertrouwen en authentieke zichtbaarheid? Neem contact op voor de incompany mogelijkheden. Laat jezelf zien! Voel je vrijer, echter en lekkerder in je vel.

AUTHENTIEK
PRESENTEREN

 • Wil je krachtig, authentiek en in contact met jezelf en je publiek presenteren?
 • Wil je dat wat je vertelt tot de verbeelding spreekt en aanspreekt op het gevoel?
 • Wil je beter leren presenteren zonder powerpoint? Dit leer je allemaal in deze presentatietraining.Geef nooit meer een saaie presentatie en krijg er meer plezier in om te presenteren!

Schrijf je in voor een van onze open inschrijvingen. Willen meer mensen binnen de organisatie beter en authentieker leren presenteren? Neem contact op voor de in company mogelijkheden. Krijg meer impact!

TEAMCOACHING & CULTUUR

Grondig aan de slag gaan met de bedrijfscultuur: is jouw organisatie daar klaar voor?

I Love Me heeft veel ervaring met het in beweging brengen van groepen mensen. Op de pagina’s ‘werkwijze’ en ‘over ons’ krijg je een indruk van onze waarden. En omdat iedere organisatie anders is, is het werken aan een organisatiecultuur altijd maatwerk.

Neem contact op met ons op zodat we een vrijblijvend gesprek met je inplannen. Om jouw organisatie de gelegenheid te geven de impact van de I Love Me werkwijze te ervaren, bieden we je een gratis sample sessie aan.

Deze thema’s komen aan bod binnen ons programma voor teamcoaching en cultuurversterking:

 • Het stimuleren van ondernemerschap en autonomie binnen je organisatie.
 • Het vergroten van het zelfvertrouwen van de medewerkers, waardoor ze meer van zichzelf laten zien. Daardoor ontstaat echt contact tussen medewerkers onderling, tussen medewerkers met de organisatie en uiteindelijk met de klant.
 • Eerlijke en dynamische samenwerking met elkaar, die voldoening geeft. En de ruimte geeft aan iedereen om te excelleren. Met alle positieve gevolgen voor de bedrijfsresultaten van dien.
I LOVE ME, I LOVE MY WORK.