Webinar – Van zelfkritiek naar zelfvertrouwen.

Na meer dan 10 jaar met mensen aan zelfvertrouwen gewerkt te hebben is er één ding wat ik wel in iedereens oor zou willen schreeuwen. Dat is: Blijf niet je hele leven luisteren naar je ergste kritiek. En dan heb ik het niet over kritiek van andere mensen, maar over de bagger die je tegen jezelf zegt in je eigen hoofd. Ik ben niet goed, slim, mooi, succesvol, waardevol genoeg. Dat soort boodschappen die je jezelf geeft. Omdat ik het niet zomaar in iedereens oor kan schreeuwen verpak ik mijn boodschap in deze webinar. Leer samen met mij meer over hoe je positiever tegen jezelf kunt praten in plaats van jezelf zo naar beneden te halen.

Deze webinar is een opname van een webinar die ik live gaf in december 2021. Deze live ervaring maakt dat je ook de reactie van andere mensen hoort op de vragen die ik stel. Zelfkritiek kan zo privé en geheim zijn in ons eigen hoofd. Deze gezamenlijke ervaring in de webinar doorbreekt dit. Dat is ook een van de redenen dat ik mijn eigen verhalen deel. We hoeven ons niet te schamen voor onze zelfkritiek. Als we dat blijven doen, dan wordt het alleen maar meer.

Wat gaan we doen?

  • Welke zelfkritiek heb ik? En hoe zorg ik dat het niet mijn leven en binnenwereld regeert?
  • Wat zijn de drie misverstanden over je zelfkritiek waardoor het zoveel grip op je heeft? En wat is dat wel waar?
  • Waar komt al die negativiteit naar jezelf vandaan? Wat is je onbewuste motivatie om dit te behouden. Hoe doorbreek je dit?
  • Vier beoefeningen die je elke dag kunt doen om meer positiviteit te krijgen in jezelf. We geven andere delen van jezelf een boost, als tegenwicht op je kritische deel.

De webinar duurt twee uur en een kwartier. Je kunt hem ook in stukjes kijken. Het is handig als je tijdens de webinar 10 losse A4 of A5 papieren in huis hebt. Ookal is het niet live, ik raad je toch aan om actief mee te doen. Dus op de oefeningen mee te doen en mee te schrijven. Dit maakt de webinar veel effectiever dan als je alleen luistert.

Wat vonden anderen?

“Supertof! Mooie opbouw van het webinar. Info en oefeningen afgewisseld. Erg fijn, confronterend though.” Martine

“Heel fijn en waardevol. Fijn op de ervaring en de bewustwording gericht, waardoor het diepere lagen aanraakt. Puur waar het om gaat. Ook heel fijn dat je je eigen persoonlijke verhalen deelt!” Linda

“Vaak denk ik de enige te zijn die hier mee stoeit, dat is dus duidelijk niet zo. Dat verbreedt mijn horizon.” Sjoerd

“Hoopvol. Enthousiast. Puur.” Christiaan

“Erg interessant en fijn om zo middels de oefeningen ook echt te kunnen voelen wat het met je doet.” Tessa

“Even met jezelf bezig, met de ‘negatieve’ kanten, maar ook met de positieve en weggaan met het gevoel dat ze er allebei mogen zijn! Helemaal top!” Renske

“Heel leerzaam. mooi en oprecht.” Daniëlle

“Ik vond het heel boeiend en inspirerend, heeft me erg goed gedaan. Ook je eigen verhaal vond ik heel mooi en stimulerend.” Sophie

“Ik heb er ontzettend veel aan gehad.” Mariska

“Top! Ik ben fan.” Peter

” Geweldig veel beleefd en op een prettige manier onderzocht.” Frederike

Annet de Boer

Dramatherapeut en coach Annet richtte in 2010 I LOVE ME op en werkt sindsdien als coach met particulieren en organisaties met theater als middel. Ze zet vele groepen in beweging, laat hen leren over zichzelf en elkaar, en leert hen durven!

“Zelf was ik vroeger erg verlegen en onzeker en theater spelen en diverse doe-therapieen hebben me geholpen om dit te overwinnen.”

In 2017 breidde I LOVE ME uit en bestaat nu uit een team van 12 coaches en therapeuten. Allemaal met dezelfde I LOVE ME missie en dezelfde deskundigheid om mensen met theater als middel te helpen met hun zelfvertrouwen.

I LOVE ME

I LOVE ME werkt door middel van theater aan zelfvertrouwen, authenticiteit en zichtbaarheid. Het heeft diverse programma’s met open inschrijving.

We moedigen je aan om jezelf te laten zien en voor jezelf gaan staan. We bieden ondersteuning en aanmoediging om hieraan te werken.
Masker af. Dit ben ik. Voor echter, krachtiger en leuker contact met jezelf, je vrienden, collega’s, klanten.

Wil je minder verlegenheid, zelfkritiek en geremdheid? Maar juist plezier, expressie en met meer gemak jezelf laten zien. Hiervoor is het groepsprogramma de Zelfvertrouwenbooster. Al 10 jaar het centrale programma van I LOVE ME en te volgen in Amsterdam, Haarlem, Delft, Den Haag, Utrecht, Amersfoort, Alkmaar, Tilburg en Arnhem.

I LOVE ME biedt ook het individuele coachingstraject Werken vanuit Zelfvertrouwen. Dit traject voor professionals met een hardnekkig zelfvertrouwen issue. Aan de buitenkant functioneer je goed, maar vanbinnen is het een heel gedoe. Herkenbaar?

Annet de Boer

Dramatherapeut en coach Annet richtte in 2010 I LOVE ME op en werkt sindsdien als coach met particulieren en organisaties met theater als middel. Ze zet vele groepen in beweging, laat hen leren over zichzelf en elkaar, en leert hen durven!

“Zelf was ik vroeger erg verlegen en onzeker en theater spelen en diverse doe-therapieen hebben me geholpen om dit te overwinnen.”

In 2017 breidde I LOVE ME uit en bestaat nu uit een team van 12 coaches en therapeuten. Allemaal met dezelfde I LOVE ME missie en dezelfde deskundigheid om mensen met theater als middel te helpen met hun zelfvertrouwen.

PLAY, LOVE AND BE HAPPY