Onze visie

Wij geloven dat authenticiteit, zichtbaarheid en zelfvertrouwen essentieel zijn voor geluk, voldoening en effectiviteit. We bieden jou ondersteuning en aanmoediging om hieraan te werken.

Waarom

Wij geloven dat authenticiteit, zichtbaarheid en zelfvertrouwen essentieel zijn voor geluk, voldoening en effectiviteit.

Het wordt mensen vaak door zichzelf of door hun omgeving niet makkelijk gemaakt om zichzelf te laten zien, te ontdekken en oké te vinden. Wij geven aanmoediging en ondersteuning om dit tóch juist wel te doen.

De persoon die je bent te leren kennen en een stevige relatie met jezelf te ontwikkelen vraagt tijd en aandacht. I love me geeft dit levendige proces een hoge prioriteit, omdat oké zijn met jezelf een enorme boost geeft aan menselijk contact, werk en leven.

Hoe

Door persoonlijke ontwikkeling leuk, laagdrempelig en actief te maken.

Zo triggeren we mensen om in beweging te komen, te starten met het ontdekken en ontwikkelen van zichzelf en hiermee door te gaan. We zijn deskundigen in het effectief inzetten van theateroefeningen en ervaringsgerichte werkvormen als middel voor persoonlijke groei.

Klik hier voor meer over onze werkwijze.

Wat

Wij bieden training, coaching en aanmoediging aan particulieren en professionals.

Gespecialiseerd in de thema’s zelfvertrouwen, zichtbaarheid en authenticiteit. I LOVE ME adviseert en ondersteunt leiders in organisaties, zodat medewerkers in hun kracht komen en er een cultuur ontstaat zodat deze kracht duurzaam ingezet kan worden voor het bedrijfsresultaat.

Klik hier voor meer over onze programma’s

I LOVE ME, AND YOU.