Je zelfvertrouwen en zelfbeeld verbeteren
met nóg een megaboost?

Voor jou hebben we de cursus LAAT JE ZIEN ontwikkeld. Met een kleinere groep en het gebruik van de stem, werken we aan extra verdieping. Zodat je nu bijvoorbeeld ook zelfvertrouwen voelt terwijl een groep naar je kijkt.

We zetten dezelfde speelsheid en plezier in als bij de andere cursussen. We gebruiken de stem omdat deze een enorm krachtig middel vormt om je zelfvertrouwen een super-boost te geven. En nee hoor, je hoeft geen prachtstem of zangtalent te hebben. Zingen is bovendien maar een klein onderdeel van de cursus.

Heb je de Zelfvertrouwen-booster niet gevolgd?
Maar spreekt deze cursus jou wel heel erg aan? Neem even contact op met Lotte, want het is ook mogelijk gelijk met LAAT JE ZIEN te starten. Zij stemt dan af of deze cursus bij jou aansluit.

Ontdekken of de cursus LAAT JE ZIEN iets voor jou is? Bekijk de video hieronder of lees verder.

Zichtbaarheid vanuit authenticiteit,
kwetsbaarheid en zelfvertrouwen.

IS DE CURSUS LAAT JE ZIEN IETS VOOR MIJ? 

Wil je graag op een leuke manier werken aan de onderstaande aspecten? Dan is de cursus LAAT JE ZIEN zeker wat voor jou!  

  • Dieper zelfvertrouwen
  • Ruimte durven innemen
  • Authentiek durven zijn
  • Voor een groep durven spreken
  • Jezelf laten zien en horen
  • Verbinding met jezelf en de ander versterken

Twijfel je toch nog een beetje? Overleg gerust vrijblijvend met Lotte.

Lotte

Hoe is de cursus opgebouwd?

De cursus LAAT JE ZIEN bestaat uit 6 vrijdagmiddagen van 15.00 tot 17.00 uur. We werken met een kleinere groep dan bij de andere cursussen, waardoor je als deelnemer veel meer aan bod komt.  

Je leert echt om in je eentje tevoorschijn te komen voor een groep. Maar ook zichtbaar te zijn binnen een groep. Je oefent daarom vaker alleen dan bij de andere trainingen. En je krijgt meer tools en handvatten op persoonlijk vlak.   

Maar natuurlijk vertrekken we ook hier vanuit laagdrempeligheid. Door de werkwijze van Lotte heb je voor je het weet iets gedaan waarvan je denkt: ‘Hùh, deed ik dat?’ 

Leer Ik Mijn Spreekangst Overwinnen?

Veel mensen willen geen angst meer hebben wanneer ze voor een groep moeten spreken. Maar grip krijgen op de spanning is een betere optie en ook meer haalbaar. Je leert tijdens de cursus de angst toe te laten als onderdeel van jouw spreken. Als je namelijk op de juiste manier met je aandacht naar je lichaam en ademhaling gaat, vormt de spanning geen punt meer. En het voordeel is ook nog eens dat je authentieker tevoorschijn komt. Dus ja, spreekangst vormt een belangrijk onderdeel van de cursus.  

I Love Me reacties deelnemers
Superbooster Stem

WAT LEER IK TIJDENS DE CURSUS LAAT JE ZIEN?

Tijdens de cursus leer je o.a.: 

Vrijheid ervarenJezelf zijn
Expressiviteit vergrotenVerbinding maken met de ander en jezelf
Jezelf uitenEen betere relatie met jezelf te krijgen 
Ruimte innemen

Hoe?
Lotte is breed geschoold met een bachelor Psychologie en een zang- en theateropleiding aan het Conservatorium. Daarnaast volgde ze een opleiding als stemcoach en stembevrijder aan de Academie voor Stembevrijding. Ze past in deze cursus dezelfde technieken toe als bij de andere cursussen, maar gebruikt de stem als verdieping en versteviging van de thema’s zelfvertrouwen, faalangst, assertiviteit, authenticiteit, zelfbeeld verbeteren, enz.  

De stem is heel puur… dat ben JIJ. Kan je je in het dagelijks leven verschuilen achter een rol, je kan je onmogelijk verschuilen achter je stem. Het is letterlijk jóuw geluid en bovendien verbonden met je ademhaling en je lichaam. Daarnaast vormt het een belangrijk middel in contact met de ander. En er valt aan de stem van alles waar te nemen. Knijp je je keel dicht, houd je je kaak stijf, heb je weinig contact met je lijf, zit je vooral ‘in je hoofd’…? Lotte kent het stemapparaat heel goed en kan deze aspecten vertalen in achterliggen ‘problemen’.  

En de stem biedt mogelijkheden om net zo creatief en luchtig te leren als bij de andere cursussen. Ook bij LAAT JE ZIEN horen we vaak van de deelnemers dat ze helemaal niet meer doorhadden dat ze eigenlijk met persoonlijke ontwikkeling bezig waren. 

Bij Hoe is de cursus opgebouwd? leggen we gedetailleerd uit wat we in elke bijeenkomst gaan doen.

Gaan we dan vooral zingen?
Nee hoor, we gaan óók zingen. Je zult merken dat er nog meer in de stem ontdekt kan worden dan alleen zingen en praten. Het is dus compleet irrelevant of je (van jezelf vindt dat je) goed of slecht zingt.

Leer Ik PresentatieTechnieken?

De juiste presentatietechnieken worden zijdelings meegenomen tijdens de cursus. De basis gaat over “Durf ik ruimte in te nemen?” en “Waar kan ik meer vrijheid nemen om mezelf te laten zien?”. Maar praat je bijvoorbeeld heel monotoon of heb je een krakerige stem en wil je daaraan werken, dan is dat zeker mogelijk. De techniek van jouw stemgebruik en de oorzaak van eventuele stemproblemen, vormen zeker een onderdeel van deze cursus. 

Hoe Kan Het Mijn Zelfbeeld Verbeteren? 

Wanneer je een negatief zelfbeeld hebt, ligt je focus daarop. Oftewel: onbewust verzamel je continu bewijslast dat bevestigt dat je inderdaad waardeloos bent en ook waardeloos presteert. Deze cursus geeft je positieve ervaringen die deze bewijslast onderuithalen.  
Bedenk ook dat het bij faalangst niet zozeer gaat om de angst iets fout te doen, maar de angst dat je de gevolgen daarvan niet aankan. En wat dat vervolgens over jou zegt. Daarom is piekeren één van de veel voorkomende faalangst-symptomenDeze cursus leert je om vanuit zelfvertrouwen spannende dingen te doen. En succes hierin zorgt weer voor het volgende succesje, en het volgende… Op deze manier leer je dat wanneer je faalt, je nog steeds oké bent. En verandert je zelfbeeld op een positieve wijze mee 

Agenda

Hieronder vind je de aankomende cursus Laat je zien. Leuk om je daar te zien!

Zit er geen datum voor je bij? Blijf op de hoogte van onze planning en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

Amersfoort – Laat je zien

21 september | 3:00 pm - 5:00 pm

IS DIT NIET TE SPANNEND VOOR MIJ?

Lotte is zeer ervaren en zorgt door middel van een zorgvuldige opbouw voor een laagdrempelige, veilige sfeer. Niks is fout, het gaat om de lol en het is maar een experiment. Door de werkwijze van Lotte vertellen cursisten vaak na afloop: ”Voor ik het wist had ik iets gedaan waarvan ik dacht: hùh, deed ik dat? 

Of zoals een deelnemer vertelde: “Lotte kan de groep heel fijn begeleiden door het proces heen. Ze voelt precies aan wat iemand nodig heeft om een volgende stap te zetten. Ze is een hartverwarmende en professionele vrouw.” 

Wil je toch liever (eerst) individueel aan de slag. Bekijk ons individuele coaching-programma.

I LOVE ME, AND YOU.