We laten je ervaren, durven, experimenteren en voelen. Doen. I love me heeft een krachtige werkwijze van theater en ervaringsgerichte werkvormen. Verwacht in alle trainingen van I love me persoonlijk uitgedaagd te worden en verder te komen in je ontwikkeling, maar ondertussen ook veel plezier te hebben. Ons team bestaat onder andere uit dramatherapeuten. Wat wil zeggen dat we geschoold zijn in het gebruik van theater als middel voor persoonlijke ontwikkeling.

Theater als middel voor persoonlijke ontwikkeling.
Hoe werkt dat?

WAT IS DE KRACHT VAN THEATER ALS MIDDEL?

Theater maak het oefenen van een leerpunt in persoonlijke ontwikkeling luchtiger en speels. De creativiteit en speelsheid maakt dat je dingen constructief kan benaderen in plaats van wegzakken in gedachten of vermijding.

Er ontstaat inzicht en overzicht doordat je gedrag van jezelf of elkaar ziet gebeuren en ervaart. Daarna kun je reflecteren en vervolgens iets nieuws uitproberen. Spelkwaliteit is irrelevant; iedere werkvorm is een mogelijkheid om een experiment met jezelf aan te gaan.

THEATER ALS MIDDEL OP DE WERKVLOER?

We hebben al vele medewerkers en leiders, ook waarvan niemand het verwachtte, in beweging gekregen. En met effect: voelen en doen heeft zo’n ander effect dan alleen denken en praten.

Heb je de indruk dat theater als middel effectief kan zijn voor knelpunten in jouw organisatie, maar er is nog wat overtuiging nodig bij het team of de leider?

MEER DAN THEATER ALLEEN…

Naast theater gebruiken we informatie en werkvormen op het gebied van authenticiteit, kwetsbaarheid en (zelf)vertrouwen van vooraanstaande denkers en onderzoekers zoals Brene BrownSimon SinekMike Robbins en anderen. Meer over hen bij Inspiratie.

BEST SPANNEND

We bieden veiligheid door stap voor stap op te bouwen. We ontmoeten je waar je bent en leggen geen druk dat je anders moet.

I LOVE ME, AND YOU.