I LOVE ME bestaat uit een team dramatherapeuten, psychologen en coaches. Onze passie voor het gebruik van theater als middel, evenals onze toewijding aan de thema’s van I LOVE ME, brengt ons samen. Wij delen het geloof dat authenticiteit, zichtbaarheid en zelfvertrouwen essentieel zijn voor geluk, voldoening en effectiviteit. En we worden er enorm blij van als we mensen kunnen ondersteunen en aanmoedigen om hier op een leuke en actieve manier aan te werken.

Over I LOVE ME

EVEN VOORSTELLEN

Annet de Boer
Annet de Boer

Annet richtte in 2010 I LOVE ME op en werkt sindsdien als dramatherapeut en coach met particulieren en organisaties, waarbij theater als middel wordt gebruikt.

Haar managementopleiding ronde ze af met een ondernemingsplan voor I LOVE ME. Vervolgens specialiseerde zich in haar opleiding tot dramatherapeut in het werken aan zelfvertrouwen. In 2010 bracht ze het eerste I LOVE ME-project in de praktijk. Ze ontwikkelde, testte en onderbouwde destijds een werkwijze die nog steeds de basis vormt van de I LOVE ME-methodiek.

Annet gaf 10 jaar theaterles en speelde zelf 15 jaar improvisatietheater.

Sinds januari 2022 werkt Annet naast I LOVE ME ook als zzp-er in de GGZ, samen met Jolanda. Ze geven schemagerichte groepstherapie aan mensen met een persoonlijkheidsstoornis en een vrouwengroep over autonomie en seksualiteit. Hiervoor gebruiken ze psychodrama. Een werkwijze om met theater als middel psychotherapeutisch te werken.

Annet gaf jaren de zelfvertrouwenbooster in Utrecht en Amersfoort en doet dit sporadisch nog steeds in Amersfoort. Verder richt ze zich op verdiepingsprogramma’s. Samen met Jolanda en Lotte ontwierp ze het jaarprogramma I LOVE LIFE.

Annet woont in Amersfoort. Ze co-ouder van Tessa en heeft ze een latrelatie met Arthur. Haar twee lievelingsmensen. Ze houdt van festivals waar ze rare outfits kan dragen. En van dansen zonder vaste pasjes. Ze kan heel goed rommel maken, maar ook goed opruimen. Meer over Annet.

Jolanda Klees
Jolanda Klees

Jolanda geeft het Jaarprogramma I LOVE LIFE wat ze samen met Annet ontwikkelde. In 2017 startte ze bij I LOVE ME met het geven van de Zelfvertrouwenbooster. Daarna ontwierp zij de succesvolle vervolgcursus Regie over Jezelf. Elementen hiervan worden toegepast in I LOVE LIFE.

Jolanda werkt sinds 2005 als dramatherapeut bij GGZ. Zij heeft ervaring met een breed scala aan problematiek, dus niets is haar te gek. Naast haar loondienstverband, heeft ze een eigen praktijk en geeft ze methodiektraining aan collega-dramatherapeuten. Ze acteerde negen jaar bij het terugspeeltheater Amsterdam. In 2016 rondde ze de opleiding tot psychodramatherapeut. Ook is ze EFT- relatietherapeut. Jolanda gaat ook heel graag op vakantie. Moeder, partner, therapeut zijn belangrijke rollen in haar leven. Maar ze is vooral dol op alles meemaken wat het leven te bieden heeft.

Jolanda: “Met veel plezier heb ik de afgelopen 18 jaar mensen door middel van theater aangemoedigd en geholpen om uit hun comfortzone te komen en zichzelf te leren kennen. De jaren dat ik zelf terugspeeltheater speelde, hebben me getraind om bij gevoelens van ongemak te blijven staan en zichtbaar te worden in mijn kwetsbaarheid.”

“Jolanda heeft een stevige en steunende houding waarbij ze rust uitstraalt. Ze heeft een natuurlijke manier van werken met mensen en heeft oog voor het groepsproces. Om het ervaringsgericht werken optimaal te benutten weet ze zelfreflectie op een veilige en effectieve manier te stimuleren.”

Lotte Verhoeven
Lotte Verhoeven

Lotte geeft de cursus LAAT JE ZIEN en individuele coaching in Veghel. Ze heeft haar Bachelor Klinische Psychologie behaald en is daarnaast afgestudeerd aan het Conservatorium in de richting Zang en Theater. Na een aantal jaar als zangeres en trainingsactrice gewerkt te hebben, heeft ze zich gespecialiseerd aan de Academie voor Stembevrijding in het werken met de Stem als middel tot persoonlijke ontwikkeling. Ze is ICF-gecertificeerd Master Mental Coach. Sinds 2015 heeft ze haar eigen coachingspraktijk. Ze blijft hier en daar actief als uitvoerend zangeres. Lotte heeft de meest aanstekelijke lach. Ze houdt van suppen en zwemmen. Ze woont met haar twee kinderen en partner in de buurt van Veghel.

Lotte: “Mijn ervaring is dat expressie via theater of via je stem, erg bevrijdend kan zijn. Ik vind het prachtig om te zien dat elke deelnemer zich in de cursus op zijn of haar eigen wijze overwint en zichzelf steeds ruimer laat zien. Ik nodig je uit om jezelf te ontdekken, te onderzoeken en te ondervinden dat je helemaal welkom bent zoals je bent.”

“Lotte kan de groep heel fijn begeleiden door het proces heen. Ze voelt precies aan wat iemand nodig heeft om een volgende stap te zetten. Ze is een hartverwarmende en professionele vrouw.”

Tess Arndt
Tess Arndt

Tess geeft de Zelfvertrouwenbooster in Utrecht en biedt daarnaast met haar bedrijf Puur Tess coaching, opstellingenavonden en trainingen aan iedereen die zichzelf in puurheid wil ont-moeten. Ze vindt het geweldig om mensen te helpen bewegen vanuit authenticiteit en passie, door samen te spelen en ontdekken!

Theater is voor Tess altijd de plek geweest waar zij zichzelf echt kon ontmoeten, expressie kon geven aan haar binnenwereld en kon gaan ont-dekken. Met een passie voor theater is zij gestart met de opleiding dramatherapie en heeft zich daarnaast verdiept in NLP, traumawerk, systemisch werk en lichaamsgericht werk. Naast de coaching en training, heeft Tess haar eigen praktijk ‘Puur jij, eetstoornisvrij!’ waarin zij therapie vanuit eigen ervaringsdeskundigheid biedt aan iedereen die worstelt met een eetstoornis en klaar is voor een vrijer leven waarin wij de donkere en lichte kant vol omarmen. Tess moedigt je aan om in eigenheid te shinen en jezelf vol in te laten zien. We hoeven niet eerst perfect zijn!

“Hoe ik Tess zou omschrijven als trainer is dat ze samen met je kijkt van mens tot mens. Tess is iemand die haar vuur verspreidt door haar enthousiasme, plezier en verbinding in te zetten. Ze is niet bang om de realiteit aan te kijken en je hiermee op een manier te confronteren die mega versterkend is. Ze is een trainer die je meeneemt, naast je staat en alle kanten van het leven benadrukt, waardoor jij in je kracht komt te staan. Altijd met een liefdevolle blik, werkend met zachtheid, maar ook dat zetje kan geven die in het moment versterkend is.”

Arthur Pop
Arthur Pop

Arthur geeft de training voor mannen: zelfvertrouwen in liefde. Sinds 2022 draait Arthur mee in het aanbod van I LOVE ME. In 2024 gaat hij de nieuwe training voor mannen geven ZELFVERTROUWEN IN LIEFDE.

Arthur is een master coach die al meer dan 20 jaar als coach en trainer werkt. Hij heeft een Bachelor in Coaching en is een Master NLP practisioner. Al meer dan tien jaar heeft hij zijn eigen bedrijf. Naast coaching geeft Arthur trainingen in de corporate sector op het gebied van o.a. communicatie en persoonlijk leiderschap. Daarnaast werkt hij voor particulieren met de onderwerpen kink, tantra en open relaties.

Arthur: “Mensen zijn prachtig zoals ze zijn. We hebben alles al in ons om onze eigen intenties te behalen. Wat ik doe is dat ik mensen help vrijheid te vinden in hun eigen keuzes. Wanneer je je eigen keuzes kan dragen, je emoties kan voelen en met moed en vertrouwen de wereld in stappen wordt niet alleen jouw leven mooier, het maakt de hele wereld beter. ”

Hij heeft lang als fulltime DJ gewerkt en wanneer hij dat niet als hobby doet danst hij graag zelf, met zoveel mogelijk expressie. Arthur werkt niet alleen graag met andere culturen maar reist er graag heen om er van te kunnen proeven en leren.

Abke Bruins
Abke Bruins

Abke geeft de zelfvertrouwen booster in Amersfoort. In 2006 begon ze aan de musical academie in Tilburg. Direct na haar afstuderen kroop ze in de huid van Anne Frank wat werd beloond met een musical award. Sindsdien heeft Abke zich ontwikkeld tot veelzijdige performer en is ze te zien in de theaters door het hele land.

In de afgelopen jaren zocht ze meer verdieping in het spelen en zingen. Zo is ze vanaf 2017 werkzaam bij Diva Dichtbij waarbij ze zingt voor mensen met dementie en geeft ze door de jaren heen trainingen/workshops waar ze theater als middel inzet om de deelnemers tot mooie inzichten te brengen.

Abke: “Voor mij gaat theater niet alleen over plezier hebben, maar biedt het ook inzichten en mogelijkheden om verschillende emoties en aspecten van jezelf te verkennen. Wanneer ik met groepen werk is mijn voornaamste doel om een veilige omgeving te creëren waarin deelnemers met vertrouwen en vrijheid kunnen experimenteren. Soms moedig ik hen aan om buiten hun comfortzone te treden omdat ik geloof dat daar juist de groei plaatsvindt. Ik kijk er naar uit om samen met jou deze prachtige reis van zelfontwikkeling en persoonlijke groei aan te gaan”

“Abke is een professional die weet wat ze doet en hoe ze het doet. Ze is ontzettend lief en prettig in de omgang. Ze gaat goed in op de behoefte van de groep. Het feit dat Abke kan aanvoelen wat iemand nodig heeft en hierop inspeelt maakt het persoonlijk en dat is waar het om gaat.”

Abke is altijd geïnteresseerd in de psyche van de mens en volgt zelf ook trainingen en mooie retreats voor haar eigen ontwikkeling. Abke woont in Amersfoort en in haar vrije tijd verwend ze haar vrienden graag met haar kookkunsten, gaat ze op zoek naar de leukste vintage pareltjes en bezoekt ze de beste koffiezaakjes.

I LOVE ME, AND YOU.