Team I LOVE ME

I LOVE ME is een team van dramatherapeuten en teamcoaches. Onze passie voor het gebruiken van theater als middel en onze toewijding aan de thema’s van I LOVE ME brengt ons samen. Wij delen het geloof dat authenticiteit, zichtbaarheid en zelfvertrouwen essentieel zijn voor geluk, voldoening en effectiviteit. En we worden er enorm blij van om mensen te ondersteunen en aan te moedigen om hier op een leuke en actieve manier aan te werken.

I LOVE ME zoekt een zakenpartner! Nieuwsgierig? Klik hier.

Even voorstellen

Annet de Boer

Annet geeft de Zelfvertrouwenbooster in Amersfoort. Annet richtte in 2010 I LOVE ME op en werkt sindsdien als trainer in het bedrijfsleven met theater als middel. Daarnaast gaf zij de Zelfvertrouwenbooster in Amersfoort en Utrecht. Ze zet vele groepen in beweging, laat hen leren over zichzelf en elkaar, en leert hen durven!

Haar managementopleiding ronde ze af met een ondernemingsplan voor I LOVE ME. Vervolgens specialiseerde zich in haar opleiding tot dramatherapeut in het werken aan zelfvertrouwen en bracht in 2010 het eerste I LOVE ME project in de praktijk. Ze ontwikkelde, testte en onderbouwde destijds een werkwijze die nog steeds de basis vormt van de I LOVE ME methodiek.

Annet gaf 10 jaar theaterles en speelde zelf 13 jaar improvisatietheater.

Sinds januari 2020 is Annet met de de opleiding Psychodrama gestart. Een werkwijze om met theater als middel nog diepgaander te werken. Hier komen vast ook weer mooie programma’s voor I LOVE ME uit voort.

Anoek Neele

Anoek geeft de Zelfvertrouwenbooster in Den Haag en benut haar expertise bij de I LOVE ME-workshops en teamcoaching op de werkvloer. Als teamcoach en moderator zet Anoek graag en vaak theater in. Bij de honderden teams en organisaties die ze begeleidde (ministeries, onderwijs, zorg en grote corporaties) leidde dit tot inzicht en beweging. Ze maakt met twee gezelschappen bedrijfstheater op maat. Haar opleidingsachtergrond: Masters Beleid, communicatie & organisatie en communicatiewetenschappen.

Anoek: “Theater is voor mij de manier om contact te maken met mezelf. En om een hoop lol te hebben. Doordat ik jaren theater heb gemaakt en met teams heb gewerkt, ben ik comfortabel geworden met m’n eigen zichtbaarheid. Ik kan dan ook niet wachten om jou dit ook te laten ervaren! Oh, en goed om te weten: het worden bijzondere, open, speelse en energieke avonden in Den Haag… geef je maar snel op!”

“Anoek is een sprankelende en zeer kundige trainer. Ze houdt overzicht, voelt de groepssfeer goed aan en speelt daar uitstekend op in. Haar positivisme, humor en enthousiasme werken aanstekelijk.”

Lotte Verhoeven

Lotte heeft de Zelfvertrouwenbooster gegeven Apeldoorn. Ze verhuist in 2020 naar Eindhoven en gaat daar de Zelfvertrouwenbooster opstarten. Nu geeft ze vooral de Deep Dive: Superbooster Stem in diverse steden. Ze heeft haar Bachelor Klinische Psychologie behaald en is daarnaast afgestudeerd aan het Conservatorium in de richting Zang en Theater. Na een aantal jaar als zangeres en trainingsactrice gewerkt te hebben, heeft ze zich gespecialiseerd aan de Academie voor Stembevrijding in het werken met de Stem als middel tot persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft naast haar activiteiten voor I LOVE ME haar eigen coachingspraktijk en is actief als uitvoerend zangeres.

Lotte: “Mijn ervaring is dat expressie geven via theater of via je stem erg bevrijdend kan zijn. Ik vind het prachtig om te zien dat ieder zich in de cursus op zijn of haar eigen wijze overwint en zichzelf steeds ruimer laat zien. Ik nodig je uit om jezelf te ontdekken, te onderzoeken en te ondervinden dat je helemaal welkom bent zoals je bent.”

Over Lotte: “Lotte kan de groep heel fijn begeleiden door het proces heen. Ze voelt precies aan wat iemand nodig heeft om een volgende stap te zetten. Ze is een hartverwarmende en professionele vrouw.”

Annelien Hospes

Annelien geeft de Zelfvertrouwenbooster geeft de Zelfvertrouwenbooster in Utrecht en Den Haag. Als coach, trainer en spreker is ze sinds 2015 actief binnen het onderwijs, het bedrijfsleven en haar coachingspraktijk. Annelien begeleid mensen die last hebben van faalangst en perfectionisme en die volop ontspannen en stevig in hun schoenen willen staan. Ze gebruikt onder andere theater als middel om daar te komen. I LOVE ME en Annelien zijn dus een waanzinnig fijne match.

Na een basis in Creatieve Therapie, ontdekte Annelien tijdens een bachelor Projectmanagement dat ze weer terug wilde naar waar ze mee gestart was: coaching, training en begeleiding. Daarin behaalde ze dus haar diploma in en sindsdien is ze zelfstandig ondernemer.

Annelien: “Wat theater met zich meebrengt, is dat je kunt zien hoe je situaties op een andere manier kunt beleven. En doordat je die beleving hebt gehad, kun je het in je dagelijks leven ook écht anders gaan doen. Praten en reflecteren werkt soms goed. Doen, experimenteren en daardoor onszelf niet zo chronisch serieus nemen, werkt soms nog beter!”

“Annelien is doortastend, respectvol en heeft een mooi gevoel voor humor. Ze laat je op een compleet anders naar thema’s kijken om zo je persoonlijke ontwikkeling een boost te geven! Telkens weer top!”

Jolanda Klees

Jolanda geeft de Zelfvertrouwenbooster in Utrecht en de vervolgcursus Regie over jezelf. Jolanda werkt sinds 2005 als dramatherapeut binnen de Geestelijke gezondheidszorg. Zij heeft gewerkt met diverse problematiek, dus niets is haar te gek. Naast haar loondienstverband heeft ze sinds twee jaar een eigen praktijk en geeft ze methodiektraining aan collega dramatherapeuten. Ze acteerde negen jaar bij terugspeeltheater Amsterdam. Vorig jaar ronde ze de opleiding tot psychodramatherapeut af.

Jolanda: “Ik heb de afgelopen 12 jaar met plezier vele mensen door middel van theater aangemoedigd en geholpen om uit hun comfortzone te gaan en om zichzelf te leren kennen. De jaren dat ik zelf terugspeeltheater speelde, hebben me getraind om bij gevoelens van ongemak te blijven staan en zichtbaar te worden in kwetsbaarheid.”

Over Jolanda: “Ze heeft een stevige en steunende houding waarbij ze rust uitstraalt. Jolanda heeft een natuurlijke manier van werken met mensen en heeft oog voor het groepsproces. Om het ervaringsgericht werken optimaal te benutten weet ze zelfreflectie op een veilige en effectieve manier te stimuleren.”

Jiske Gunkel

Jiske geeft de Zelfvertrouwenbooster in Haarlem en komt ook graag in actie als we workshop en teamcoachings vragen krijgen bij organisaties. Ze werkt sinds 2008 als trainer en acteur. Ze studeerde af op de theaterschool waarbij ze een eerstegraads docentendiploma behaalde. Daarna deed ze een Master of Arts (een theatermakersopleiding) in Engeland. Een paar jaar geleden volgde ze de opleiding tot Teamcoaching. Ze werkt veel als teamcoach en geeft hier inmiddels zelf les in. Haar werkleven is dus divers als theatermaker, trainer/acteur en teamcoach waarbij de rode draad in haar werk steeds het ‘verbinden’ is, verbinden met jezelf en met de ander.

Jiske: “Wat is nu leuker dan theater? De plek waar beleven, inleven en plezier maken voorop staan en waar je tegelijk ook aan jezelf kunt werken. Ik geloof in ervarend leren en dat leren ook veel gemakkelijker is wanneer het leuk mag zijn. Stel jezelf open, geef je op in Haarlem en stap in het avontuur met I LOVE ME.”

Saskia Bok

Saskia neemt tijdelijk de plek over van Meryem voor het geven van de zelfvertrouwen booster in Amsterdam. Ze is door Meryem volledig ingewerkt en getraind natuurlijk. Saskia werkt naast haar werk bij I love me als dramatherapeut in de jeugdzorg en studeert psychotraumatologie. Ze had 6 jaar een stichting die middels creatieve theater projecten de eigenwaarde van zwerfjongeren versterkte. Daarnaast speelde ze veel theater in onder andere de Dungeon en volgde ze een acteurs opleiding bij theaterschool De Trap. Haar passie is het mooier maken van de wereld, waarbij ze anderen graag helpt bij het leren kennen van zichzelf en het kunnen begrijpen van de ander.

Saskia: “Zelfvertrouwen betekend wat mij betreft weten wat je kan en wat je niet kan en daar om kunnen lachen. Humor, gelijkwaardigheid en enthousiasme kenmerken mij. Het mooie aan mens zijn is dat je af en toe de schuld kan geven aan je omgeving en daarna kan reflecteren en bijsturen. Ik help anderen graag in het verkennen van onbekende zijwegen.”

Emiel Lafeber

Emiel geeft de Zelfvertrouwenbooster in Leeuwarden. Sinds 1988 is hij werkzaam als dramatherapeut en heeft hij gewerkt met diverse doelgroepen. Na bezuinigingen bij de GGZ zette hij zijn eigen praktijk op. Als (psycho)dramatherapeut en als supervisor maakt hij veel gebruik van theaterwerkvormen. Al vanuit de opleiding is hij geïnspireerd door improvisatie theater en hij heeft in diverse terugspeeltheatergroepen gespeeld.

Emiel: ”Alles draait om contact en het aangaan van een verbinding met elkaar. Oprechte nieuwsgierigheid naar de ander is mijn drijfveer en het samen met elkaar werken zie ik dan ook als een groot goed. Daar waar het soms een beetje schuurt, ligt vaak de ruimte om tot ontdekkingen te komen en te leren. Humor en plezier mogen hierin niet ontbreken. Ik versta de kunst om met een beeldend oog naar de verhalen van anderen te luisteren en de essentie hiervan om te zetten naar theaterwerkvormen”

“Emiel is enthousiast en uitdagend en combineert dit met veiligheid en vertrouwen. Speelsheid, overzicht en humor zijn aanvullende ingrediënten om deze Zelfvertrouwenbooster tot een feestje te maken.”

Meryem Siewertsz van Reesema

Meryem geeft de Zelfvertrouwenbooster in Amsterdam. Maar! In 2020 gaat ze een jaar reizen! Daarna komt ze weer terug bij ons en daarna zijn we heel blij mee.

Meryem werkt daarnaast als dramatherapeut in de forensische psychiatrie. Sinds kort heeft ze haar eigen onderneming waarbij werken aan zelfbeeld een belangrijke plek inneemt. In 2010 heeft zij een acteeropleiding en kunstcursus afgerond. Meryem heeft de meest internationele focus van de club. Ze deed vrijwilligerswerk als dramatherapeut in een gevangenis in Zuid-Afrika. En ze trainde social workers voor een project in Zambia. Meer zal volgen.

Meryem: “Centraal in mijn werk staat leren contact maken; met jezelf en anderen om je heen. Durven te handelen vanuit wie jij bent en niet wie jij denkt te moeten zijn. In alle vrijheid ervaren, ontdekken en experimenteren met alle kanten van jezelf. In dit leerproces ben ik graag degene die jou ondersteunt, uitdaagt, spiegelt en aanmoedigt om te ZIJN.”

“Meryem heeft een groot inlevingsvermogen en kan snel schakelen en ingaan op onverwachte zaken. Het improviseren en haar opgewekte humeur zijn haar sterke kanten.”

I LOVE ME, AND YOU.