Meer zelfvertrouwen in je sensualiteit krijgen op een leuke manier. Samen met vrouwen.

Voel je je best krachtig, maar als het om sensualiteit of seksualiteit gaat kun je ongemakkelijk worden. Doe je hierin meer wat je partner wil en zou je graag meer je eigen kleur, fantasie, verbinding met je lichaam willen vinden op een vrije manier? Of heb je al best wat ontwikkeling doorgemaakt in je beleving met sensualiteit en proeft het naar meer? Of heb je niet zoveel ervaring en wil je hier verandering in brengen door zelf eigenaar te worden? Of ben je verlegen en durf je daarom in niet in je vrouwelijkheid tevoorschijn te komen.

Als je in sensualiteit en seksualiteit vooral bezig bent met voldoen aan een plaatje of denk je dat je dit zou moeten doen, dan is deze training echt iets voor jou. We gaan namelijk vooral op zoek naar jouw manier door op een speelse wijze allerlei stijlen aan te bieden. Dit programma is voor vrouwen, cis, hetero en LBTQ. We zijn met vrouwen onderling lol hebben en elkaar aanmoedigen. Je mag gulzig en verheugd naar het programma komen, of trillend als een rietje. Welkom!

8 avonden van 19.00 tot 21.30 uur, prijs: E610,-
Donderdag 16 mei 2024, en vervolgens 7 maandagen 27 mei t/m 8 juli 2024
Groep van 12-14 personen, Villa concordia, Condordiastraat in Utrecht

SCROLL NAAR BENEDEN VOOR MEER INFO!

Waarom starten Jolanda en Annet met Sensualiteitscursus?

Wat is sensualiteit eigenlijk?

Oefenen met theater, dans, tantra als middel. Hoe dan?

We gaan spelen. Alle kleren blijven aan en we gaan niets seksueels doen. Maar we gaan theater, dans, tantra en meditatie gebruiken om met deze thematiek te experimenteren. Zoals je van I love me al wellicht gewend bent wordt alles rustig opgebouwd in een veilige omgeving waarin je jezelf kunt zijn en niets hoeft. Er is een balans tussen uitdaging en plezier. Het wordt leuk en luchtig en echt. Je hoeft niets te delen wat je niet wilt en je grenzen worden samen met jou goed in de gaten gehouden en gerespecteerd.

Programma onderdelen:

  • Flirten en spanning creëren en het niet weg giechelen.
  • Meer contact met je lijf en gevoelens.
  • Je grenzen en je wensen voelen en die communiceren op een fijne manier.
  • Je eigen beeld van vrouw-zijn en sensualiteit ontdekken en hiervoor gaan staan.
  • Jezelf durven laten zien in je authentieke sensualiteit. Je niet meer verbergen achter Hollandse nuchterheid of je angst om teveel te zijn.
  • Het hoofd bieden aan je vrees. Vrees voor (herhaling) van negatieve ervaringen, jezelf naar beneden halen, te schande gemaakt worden.
  • Echt leuke seksuele voorlichting.
Annet sensualiteit en zelfvertrouwen in Utrecht

Jolanda en Annet weten wat van sensualiteit.

I love me werkt al bijna 15 jaar met mensen aan zelfvertrouwen en zichtbaarheid. Echt jezelf laten zien en voor jezelf gaan staan. Als er een plek is waar deze thema’s samenkomen dan is het wel in sensualiteit en seksualiteit. Annet en Jolanda geven daarnaast drie jaar een vrouwengroep in de geestelijke gezondheidszorg verdiept en nemen deze ervaring mee in dit programma. Ze hebben veel ervaring als therapeut en coach en weten hoeveel onderwerpen als deze kunnen oproepen. Ze zullen er voor je zijn als je blij aan het genieten bent en als oude pijn geraakt wordt.

Daarnaast hebben zowel Jolanda en Annet een hele eigen weg afgelegd op het gebied van groei in sensualiteit en seksualiteit. Ze zijn natuurlijk als begeleider aanwezig, maar zijn openhartig over worstelingen en overwinningen waar dit helpend is. Om te relativeren, normaliseren en inspireren. Zo zijn we gelijkwaardig allemaal onderweg.

Wat is dat eigenlijk, sensualiteit?

Weet dat sensualiteit meer is dan een sexy dansje. Het is een gevoel in je lijf van levendigheid, genieten, in contact zijn met jezelf en je lichaam. Dit kan heel actief zijn of juist heel vertraagd. Het kan sexy, stoer of sereen zijn. Ga ontdekken wat jou sensueel doet voelen. Voor de een is dit luxe kleding, de ander de natuur, weer een ander ervaart sensualiteit in zichzelf aanraken. Allerlei manieren komen voorbij en hierin kun je jezelf ontdekken. Het meest krachtig is als je niet sensueel doet, maar dat je je sensueel voelt.

Ervaringen

Na meer dan 200 reviews op Google en Springest scoort I LOVE ME een 9.5 voor haar programma’s!

Sensualiteit en zelfvertrouwen is een gloednieuw programma waarin alle expertise van I LOVE ME van de afgelopen 15 jaar zit als het gaat om mensen helpen groeien. Er zijn nog geen reviews van dit programma. Deze vrouwen deden bijvoorbeeld mee aan de zelfvertrouwenbooster. En op de ervaringen pagina vind je nog meer reviews.

Gaby groeide in haar zelfvertrouwen.

Elize voelt dat ze er helemaal mag zijn.

Wil je dit beleven?

Verwacht in deze cursus uitgedaagd te worden en tegelijk veel plezier te hebben. Denk je bij de beschrijving van de training: “Ja, leuk! Maar te spannend voor mij.”? Bedenk je dan dat de cursus juist voor jou bedoeld is!

Wil je meer eigenaarschap en zelfvertrouwen krijgen in je eigen sensualiteit. Voelen dat jouw lijf van jou is en dat je ervan mag genieten. Dat je je grenzen voelt en ze op een fijne manier kan aangeven. En dat je ook je wensen voelt en die kunt communiceren. Wil je voelen hoe het is om alleen al met jezelf een sensuele relatie te hebben? Wil je het zelfvertrouwen om jezelf helemaal te laten zien, in je levendigheid, kwetsbaarheid, sensualiteit en seksualiteit.

TIP: Leuk detail is dat in dezelfde periode er een training plaatsvindt voor de mannen, dus als je in een hetero relatie zit kun je beiden aan je eigen programma deelnemen.

Jolanda sensualiteit en zelfvertrouwen Utrecht

Annet beantwoord drie vragen over het programma

Mensen op hun mooist – zichzelf

I LOVE ME werkt aan zelfvertrouwen

Het vrolijke aanbod van I LOVE ME

Agenda

Sensualiteit en zelfvertrouwen:

8 avonden van 19.00 tot 21.30 uur, prijs: E610,-
Donderdag 16 mei 2024, en vervolgens 7 maandagen 27 mei t/m 8 juli 2024
Villa concordia, Condordiastraat in Utrecht

Zit er geen datum voor je bij? Blijf op de hoogte van onze planning en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

(vanwege problemen met de website wordt dit programma niet op de website aagegeven. Je kunt je aanmelden door op de paarse knop de drukken naar Joanda je gegeven te mailen.)

I LOVE ME, AND YOU.