Ervaringen

Dit hebben onze deelnemers ervaren.

“Als ik terugkijk op de drie trainingen kan ik echt zien dat ik gegroeid ben. Ik merk dat ik de leiding heb in gesprekken, ben alle kansen om iets voor een groep te vertellen aangegaan en vind dit nu ook leuk om te doen!”

ZB & Authentiek presenteren – David

“Dankzij de cursus ben ik gegroeid en durf ik om dingen te proberen. De prettige sfeer en respectvolle begeleiding van Annet hielpen me meer tot mezelf te komen.”

Zelfvertrouwen booster – Anne

Ik ben nu expressiever, heb minder faalangst en presenteer mezelf makkelijker. Het was wennen dat je niet steeds feedback krijgt. Maar het bracht me dichter bij mezelf en maakte me onafhankelijker van oordelen van buitenaf.

Zelfvertrouwen booster – Hanneke

“De sfeer bij de training was zo prettig en gelijkwaardig dat ik me kwetsbaar durfde op te stellen en van alles kon uitproberen. Door positieve feedback en oprechte adviezen ging ik heel anders naar mezelf kijken.”

Authentiek presenteren – Carola

“De sfeer van de cursus was veilig en laagdrempelig. Ik heb veel lol beleefd aan de cursus, ben meer ontspannen en durf meer. Ik ben gegroeid in eigenwaarde en mijn zelfkritiek is wat minder. De groep was een fijne club.”

Zelfvertrouwen booster – Coby

“Tijdens de cursus heb ik me steeds vrijer gevoeld en plezier kunnen ervaren. Ik ben een stapje verder gekomen in mijn gevoel van eigenwaarde en het verminderen van zelfkritiek en faalangst. We werden uitgedaagd in een veilige sfeer.”

Zelfvertrouwenbooster – Esther

“Ik heb geleerd dicht bij mezelf te blijven en in te spelen op wat er dat moment in me opkomt, wat heel fijn was. De veilige omgeving en het positieve contact met cursisten was erg prettig.”

ZB & Authentiek presenteren – Frederike

“Ik laat mezelf nu makkelijker zien en ben expressiever. De cursus heeft me laten zien waar ik me nog verder kan ontwikkelen. Je wordt op een speelse en creatieve manier uitgedaagd. De begeleiding was ontspannen en deskundig.”

ZB & Presenteren – Jeanette

“Oefenen met verhalen vertellen en leren over de ruimte die je inneemt was makkelijker dan ik dacht. Fijne cursus.”

Authentiek presenteren – Sofie

“Tijdens deze cursus heb ik geleerd om met meer zelfvertrouwen voor een groep te staan en een verhaal te vertellen dat boeit van begin tot eind. De sfeer was heel open en door de soms speelse oefeningen was er veel ruimte voor plezier.”

Authentiek presenteren – Moniek

“Bedankt voor deze mooie ervaring. Ik heb een stukje van mijzelf gevonden. Fijn dat dat kon binnen deze leuke groep en de vertrouwelijke sfeer die Annet erin bracht.”

Zelfvertrouwenbooster – Nienke

“Toewijding en een slimme invulling van het programma hebben mij geleerd om vertrouwd te raken op toneel en in de groep, om in dieper contact te komen met mijn emoties en met kracht mijn boodschap te verkondigen.”

Zelfvertrouwenbooster – Remco

JUST SO YOU KNOW. YOU ROCK!