I LOVE ME deep dives – vervolgprogramma’s

Smaakt het na het doen van de zelfvertrouwenbooster naar meer? Oh er is nog zoveel moois te doen. Je bent (straks als je de booster gedaan hebt) helemaal warm gedraait en klaar voor deze enorm verdiepende programma’s! Nog meer zelfvertrouwen, nog meer in het licht, nog minder masker, nog meer vrijheid en speelsheid. Nog meer I LOVE ME.

Mocht je dit lezen en je hebt de Zelfvertrouwenbooster nog niet gevolgd maar je vindt deze programma’s wel super… Dan is het handig om te even contact op te nemen en te kijken naar de mogelijkheden.

Scroll verder naar beneden voor meer informatie over de programma’s.

Superbooster STEM
Stem als middel om te werken aan zelfvertrouwen. Opzet gelijk aan de Zelfvertrouwenbooster maar dan een enorme slag dieper en spannender. Word zichtbaar, hoorbaar en krachtig. In verbinding met jezelf en anderen.

Regie over jezelf 
Wil je meer grip krijgen op jouw emotionele binnenwereld en groeien in bewustwording? Wanneer hol ik met de ander mee en wanneer luister ik naar mezelf?

Authentiek presenteren en storytelling 
Leer boeiend spreken terwijl je ook echt jezelf bent. Straal en vertel jouw verhaal. Wees jezelf, ook als mensen naar je kijken.

 SUPERBOOSTER STEM

Verdiepingscursus met stem als middel, leg uit…
In de zelfvertrouwenbooster gebruikte je theater als middel. In deze serie gebruiken we je stem als middel om spelenderwijs met zelfvertrouwen, authenticiteit, kracht, verbinding en zichtbaarheid bezig te zijn. Er is weinig persoonlijkers dan je eigen stem. Je stem is jouw geluid en is verbonden met je hele lijf. Het is daarnaast een belangrijk middel in contact met de ander. Het biedt dus enorm veel mogelijkheden voor verdieping en versteviging in de thema’s waar je al eerder mee bezig was. Zoals je van I Love Me gewend bent gaat dit weer lekker actief en luchtig en heeft het toch de diepgang.

Gaan we dan vooral zingen?
Nee. We gaan óók zingen. Je zult merken dat er nog meer in de stem ontdekt kan worden dan alleen zingen en praten. Het is dus compleet irrelevant of je (van jezelf vindt dat je) goed of slecht kan zingen. Net als dat het bij de zelfvertrouwenbooster de kwaliteit van het theaterspel irrelevant was.
Je stem is onherroepelijk verbonden met je lichaam en je ademhaling. Dus ook je lichaamsbewustzijn en ademhaling komen ruim aan bod in de cursus.
Praat je altijd heel zacht of knijp je keel dicht, hou je je kaak stijf, stop je met ademhalen, heb je weinig contact met je lijf, zit je vooral ‘in je hoofd’. Om maar wat bekende aspecten te noemen. Lotte kent het stemapparaat goed en kan je hier in verder helpen en in uitdagen.

Thema’s die aan de orde komen zijn:

 • Expressiviteit vergroten. Vrijheid ervaren. Het plezier van samen zingen en van jezelf uiten ervaren.
 • Ruimte innemen. In je kracht gaan staan.
 • Masker afzetten. Jezelf laten zien en nu ook horen. In de I Love Me cursus die je eerder volgde waren dit vooral stille oefeningen. Nu gebruik je ook je stem. Een nieuwe dimensie met nog meer zichtbaarheid.
 • Verbinding. Contact met de ander versus contact met jezelf.
 • Authenticiteit en eigenheid. Zijn wie je bent.  Je ‘eigen lied’ zingen.


B
egeleider Lotte Verhoeven

Deze vrouw komt beslagen ten ijs met een bachelor Psychologie, een zang en theater opleiding aan het Conservatorium en een opleiding aan de Academie voor Stembevrijding. En ze is ook nog eens een heel fijn mens.

Deep Dive: Superbooster Stem Amersfoort

zo 13 juni, zo 20 juni, zo 27 juni, za 3 juli, za 10 juli, za 17 juli 2021. Reeds gestart.

6 ochtenden, 10:00 – 12:00 uur

Danswerkplaats – Oude Fabriekstraat 20, Amersfoort
(gratis parkeren en goed bereikbaar vanaf Amersfoort Centraal)

Kosten E575,-

Voor vragen mail of bel lotte@i-love-me.nl/06-16517556

Meld je aan via de aanmeldpagina.

WAT DEELNEMERS VONDEN VAN DE SUPERBOOSTER STEM ZIE JE IN DIT FILMPJE:

REGIE OVER JEZELF

Wil je meer grip krijgen op jouw emotionele binnenwereld en groeien in bewustwording? Wil je meer naar jezelf luisteren in plaats van met de ander mee hollen? Ontdek hoe oude patronen zijn ontstaan en hoe je deze kunt doorbreken. In de cursus word je uitgedaagd, verrast en ontdek je de innerlijke kanten van jezelf. Sta stil bij wie jij bent. Neem the lead over wie jij wil zijn en wat je wil laten zien. Met een knipoog naar onze kritische kant houden we het speels. Leer hoe jouw kwetsbaarheid écht een kracht kan zijn. Stop met overleven en raak meer vertrouwd met alle delen in jezelf. Durf keuzes te maken die echt bij jou passen.

Het accent ligt op bewustwording en het vermogen te vergroten om te leren voelen wat authentiek is. En het lef te ontwikkelen om wat onecht is overboord te gooien op de momenten dat het je écht in de weg zit.

We stimuleren je in deze cursus om jouw binnenwereld te ontdekken.

Stel je voor dat jouw emoties kamers zijn, die je kunt betreden. Dan is het best spannend om kennis te maken met minder prettige gevoelens. Deze in de ogen te kijken en te voelen. Voor je het weet word je aangevallen door kritische kanten of overspoelt door angst.

Met een dosis speelsheid, zelfcompassie en acceptatie ontwikkel je meer lef en kracht om je gevoelens te onderzoeken en regie te nemen. We geloven in imperfectie en authenticiteit. Dus verstop jezelf niet en durf te shinen!

De cursus bestaat uit 3 delen:

 • In het 1e deel is er aandacht voor compassie en acceptatie naar jouw kwetsbare gevoelens zoals verlegenheid, onzekerheid, angst, schaamte, jaloezie etc. Je leert je te verbinden met deze gevoelens zonder ermee te vervloeien. Er wordt gewerkt met innerlijke deelrollen, zoals je innerlijke regisseur, kwetsbare rollen, kritische kanten en steunbronnen.
 • In het 2edeel nemen we de tijd om tegenwicht te bieden tegen je kritische kant: Je gaat je innerlijke criticus leren tegenspreken. Dit kan op een serieuze manier, maar het is ook heel heerlijk om je schouders op te halen of erom te grinniken. Soms is het nodig om het met kracht tegen te spreken, soms is het nodig om het een knipoog te geven. Je oefent hoe dan ook met regie nemen over deze kant.
 • In het laatste deel ervaar je hoe het is om te gaan staan voor jouw talenten, kwaliteiten, ambities, passies, creativiteit en flow. Je gaat jezelf toestemming geven om deze krachtige kanten meer in te zetten in jouw leven.


Praktische info:

Voorafgaand vindt een individueel intake gesprek plaats.

26 november, 3, 10 en 17 december 2020 en 9 januari 2021

4 donderdagen 19:00 – 21:30 uur
1 zaterdag (9 jan) 9:30 – 14:30 uur

Deze cursusgroep zit vol. Als je je aanmeldt kom je op de wachtlijst en krijg je bericht als iemand annuleert.

Concordiastraat 68, Utrecht.
E575,-

Voor vragen mail of bel jolanda@i-love-me.nl / 06-27281152

Meld je aan via de aanmeldpagina.

JOLANDA VERTELT IETS OVER DE REGIE OVER JEZELF:

AUTHENTIEK PRESENTEREN

Wil je boeiend spreken voor groepen terwijl je ook echt jezelf bent? Wil je mooie verhalen leren vertellen? Wil je je presentatieangst vaarwel zeggen en komen tot echt contact met jezelf en je publiek? Doe dan mee aan deze super intensive. We gaan knallen! En jij gaat stralen! Ben je er klaar voor?

Leer alle technieken hoe je een verhaal met geuren, kleuren en emotie kunt vertellen. Sta krachtig, zonder excuus en wees tegelijk zo flexibel dat je kunt improviseren. Als je voor een groep gaat staan komen alle thema’s rond zelfvertrouwen die je in de Zelfvertrouwenbooster voorbij hebt zien komen weer naar boven. Deze kijken we recht in de ogen en blijven vervolgens in het volle licht staan.

Deze cursus brengt het werken aan je zelfvertrouwen om voor groepen te staan en het werken aan de theatrale vaardigheid van goed te spreken samen. Dus je kunt het, en je durft het! We gaan het ook gelijk doen! We werken het weekend toe naar een bijzonder sfeervol vertel optreden met publiek.

In de weken voor de live driedaagse start de cursus al. Je gaat dan namelijk een verhaal uit je eigen leven voorbereiden. Je krijgt 3 video’s die je helpen om hieraan te werken. Dit kan een serieus, grappig, blij of verdrietig verhaal zijn. In de video’s leg ik je uit:

* Hoe is een interessant verhaal opgebouwd.

* Hoe je geur en kleur aan je verhaal geeft zodat het boeiend wordt.

* Hoe je het verhaal vindt dat jij te vertellen hebt.

Programma driedaagse intensive:

Dag 1: Leer alle technieken om boeiend te vertellen.

Dag 2: Reken af met presentatieangst en maak echt contact met je publiek en jezelf.

Dag 3: Werk aan jouw verhaal met behulp van coaching. En we ronden af met een bijzondere presentatie voor publiek. Ja ja the real deal.

Er staan op dit moment geen cursussen gepland.

Voor vragen mail annet@i-love-me.nl of bel 0642114270

Wat vonden anderen?

Dit hebben onze deelnemers ervaren:

“De sfeer bij de training was zo prettig en gelijkwaardig dat ik me kwetsbaar durfde op te stellen en van alles kon uitproberen. Door positieve feedback en oprechte adviezen ging ik heel anders naar mezelf kijken.”

Authentiek presenteren – Carola

“Als ik terugkijk op de drie trainingen kan ik echt zien dat ik gegroeid ben. Ik merk dat ik de leiding heb in gesprekken, ben alle kansen om iets voor een groep te vertellen aangegaan en vind dit nu ook leuk om te doen!”

ZB & Authentiek presenteren – David

“Tijdens deze cursus heb ik geleerd om met meer zelfvertrouwen voor een groep te staan en een verhaal te vertellen dat boeit van begin tot eind. De sfeer was heel open en door de soms speelse oefeningen was er veel ruimte voor plezier.”

Authentiek presenteren – Moniek

Iets voor jou?

Authentiek presenteren is iets voor jou als je:

 • Spreekt of gaat spreken voor je werk en je hier in wilt verbeteren.
 • Vaak veel vasthoudt aan je powerpoint en op een andere manier wilt leren presenteren.
 • Meer zelfvertrouwen, improvisatie- en presentatievaardigheden wilt ontwikkelen.
 • Wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling en storytelling interessant vindt.

Vind je het staan voor groepen erg spannend? Doe dan de Zelfvertrouwenbooster van I LOVE ME en verminder die angst aanzienlijk.

Twijfel je of het programma Authentiek presenteren wat voor jou is? Overleg vrijblijvend.

Agenda

Ik blijf graag op de hoogte!

Individuele coaching – Werken vanuit zelfvertrouwen

De deuren staan weer open voor nieuwe coachees voor individuele coaching vanaf juni 2021.

Het traject Werken vanuit zelfvertrouwen en eigenwaarde wordt aangeboden in Amersfoort, Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Veghel en Zutphen.

LET YOURSELF BE SEEN AND HEARD.