LAAT JE ZIEN!

In dit programma gebruiken we stem als middel om te werken aan zelfvertrouwen. Dit programma gaat precies verder waar de Zelfvertrouwenbooster ophoudt. Het gaat over echt jezelf zijn terwijl een groep naar je kijkt. Met dezelfde speelsheid als de Zelfvertrouwenbooster en wel weer een slag dieper en uitdagender. Word zichtbaar, hoorbaar en krachtig.

Mocht je dit lezen en je hebt de Zelfvertrouwenbooster nog niet gevolgd maar je vindt dit programma wel super… Dan is het handig om te even contact op te nemen met Lotte. Je kunt ook gelijk naar dit programma namelijk.

Er is weinig persoonlijkers dan je eigen stem. Je stem is jouw geluid en is verbonden met je hele lijf. Het is daarnaast een belangrijk middel in contact met de ander. Het biedt dus enorm veel mogelijkheden om te groeien in contact met jezelf en de ander en hier meer zelfvertrouwen in te krijgen. Lees hieronder meer info!

Laat je zien

Verdiepingscursus met stem als middel, leg uit…
In de zelfvertrouwenbooster gebruikte je theater als middel. In deze serie gebruiken we je stem als middel om spelenderwijs met zelfvertrouwen, authenticiteit, kracht, verbinding en zichtbaarheid bezig te zijn. Er is weinig persoonlijkers dan je eigen stem. Je stem is jouw geluid en is verbonden met je hele lijf. Het is daarnaast een belangrijk middel in contact met de ander. Het biedt dus enorm veel mogelijkheden voor verdieping en versteviging in de thema’s waar je al eerder mee bezig was. Zoals je van I Love Me gewend bent gaat dit weer lekker actief en luchtig en heeft het toch de diepgang.

Gaan we dan vooral zingen?
Nee. We gaan óók zingen. Je zult merken dat er nog meer in de stem ontdekt kan worden dan alleen zingen en praten. Het is dus compleet irrelevant of je (van jezelf vindt dat je) goed of slecht kan zingen. Net als dat het bij de zelfvertrouwenbooster de kwaliteit van het theaterspel irrelevant was.
Je stem is onherroepelijk verbonden met je lichaam en je ademhaling. Dus ook je lichaamsbewustzijn en ademhaling komen ruim aan bod in de cursus.
Praat je altijd heel zacht of knijp je keel dicht, hou je je kaak stijf, stop je met ademhalen, heb je weinig contact met je lijf, zit je vooral ‘in je hoofd’. Om maar wat bekende aspecten te noemen. Lotte kent het stemapparaat goed en kan je hier in verder helpen en in uitdagen.

Thema’s die aan de orde komen zijn:

  • Expressiviteit vergroten. Vrijheid ervaren. Het plezier van samen zingen en van jezelf uiten ervaren.
  • Ruimte innemen. In je kracht gaan staan.
  • Masker afzetten. Jezelf laten zien en nu ook horen. In de I Love Me cursus die je eerder volgde waren dit vooral stille oefeningen. Nu gebruik je ook je stem. Een nieuwe dimensie met nog meer zichtbaarheid.
  • Verbinding. Contact met de ander versus contact met jezelf.
  • Authenticiteit en eigenheid. Zijn wie je bent.  Je ‘eigen lied’ zingen.


B
egeleider Lotte Verhoeven

Deze vrouw komt beslagen ten ijs met een bachelor Psychologie, een zang en theater opleiding aan het Conservatorium en een opleiding aan de Academie voor Stembevrijding. En ze is ook nog eens een heel fijn mens.

Deep dive: Laat je zien

Cursusdata AMERSFOORT:
September 2023 wordt deze weer aangeboden. Exacte data volgen spoedig.

6 vrijdagmiddagen van 15.00-17.00 uur

€610,-

Voor vragen mail of bel lotte@i-love-me.nl/06-16517556

Meld je aan via de aanmeldpagina.

Ben je benieuwd naar ervaringen van eerdere deelnemers? Check ze hier:

Annet de Boer, eigenaar van I LOVE ME: “Ik heb zelf in de zomer van 2021 dit programma gevolgd om echt te weten wat het is. Wauw, wat geweldig. Mijn doel was om mezelf helemaal te laten horen op een manier dat ik me er 100% in moest gooien. Ik heb met mijn volle geluid gezongen! Spannend en kwetsbaar (want geregeld vals), maar wat ervaring!” Zie het filmpje van haar ervaring hieronder:

WAT DEELNEMERS VONDEN VAN DE SUPERBOOSTER STEM ZIE JE IN DIT FILMPJE:

Agenda

Ik blijf graag op de hoogte!

LET YOURSELF BE SEEN AND HEARD.