Webinar Van zelfkritiek naar Zelfvertrouwen

Wil jij graag weten waar zaken als faalangst, onzekerheid en een laag zelfbeeld vandaan komen? Of beter nog: hoe je er minder last van kunt krijgen en je zelfvertrouwen vergoot? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief. Bij inschrijving ontvang je gratis de webinar “Van zelfkritiek naar zelfvertrouwen”, nuttige tips en interessante informatie over onderwerpen als zelfvertrouwen, assertiviteit, spreekangst, enz. In een uur en 40 minuten gaan we de diepte in. Je wordt geconfronteerd, uitgedaagd, je gaat heel leuke gevoelens ervaren en praktische oefeningen doen. Hieronder vertellen we veel meer over deze webinar.

Of neem een kijkje bij de vele blogs of onze FAQ

Versterk je authenticiteit, zelfvertrouwen en
zichtbaarheid op een leuke manier

DIT BEN IK. Mensen op hun mooist
– zichzelf –

Gratis webinar “Van zelfkritiek naar zelfvertrouwen”

Na meer dan 10 jaar met mensen aan zelfvertrouwen gewerkt te hebben, is er één ding dat ik tegen iedereen zou willen zeggen: blijf niet je hele leven luisteren naar je ergste kritiek. En dan heb ik het niet over kritiek van andere mensen, maar over de bagger die je tegen jezelf zegt. De gedachten in je hoofd die je vertellen: ik ben niet goed, slim, mooi, succesvol en/of waardevol genoeg. Dat soort gezelligheid dus. ;)

Die zelfkritiek is een belangrijke oorzaak van gevoelens als onzekerheid, angst en minderwaardigheid. Maar houd je ook tegen om de dingen te doen die je graag zou willen! Je hebt jezelf er namelijk van overtuigd dat je het niet kan of dat je het niet waard bent.

Wat zou het toch fijn zijn als je hier minder last van zou hebben! Leer samen met mij hoe je positiever tegen jezelf kunt praten in plaats van jezelf zo naar beneden te halen. In deze webinar vertel ik mijn eigen verhaal over het loslaten van mijn zelfkritiek, maar hoor je ook andermans ervaringen en krijg je veel oefeningen.

Wat leer je in deze gratis webinar over zelfvertrouwen?

 • Wat zijn de drie misverstanden over zelfkritiek waardoor het zoveel grip op je kan hebben? En wat is dan wel waar?
 • Waar komt al die negativiteit richting jezelf vandaan? Wat is je onbewuste motivatie om hieraan vast te houden? En hoe doorbreek je dit?
 • Vier oefeningen die je elke dag kunt doen om positiever over jezelf te denken en zo je zelfvertrouwen te versterken.
 • Om jezelf beter te begrijpen en te zorgen dat je meer regie krijgt op je ‘binnenwereld’, leer ik je vanuit het model van de transactionele analyse meer over zelfkritiek.
 • Je leert mij veel beter kennen, voor het geval je daar op zat te wachten ;-)

Doorbreek de schaamte over je zelfkritiek

Deze gratis webinar is een opname van de webinar die ik in december 2021 live gaf. Deze ‘live ervaring’ maakt dat je ook de reacties van andere mensen hoort op de vragen die ik tijdens de webinar stel. Dat is belangrijk, want zelfkritiek kan in ons eigen hoofd zo privé en geheim zijn. Deze gezamenlijke ervaring van de webinar doorbreekt dat. Je ervaart dat je niet de enige bent en dat hetgeen je tegen jezelf zegt absoluut niet raar is. Dat is ook een van de redenen dat ik zoveel van mijn eigen ervaringen deel.

We hoeven ons niet te schamen voor onze zelfkritiek. Sterker nog, als we dat blijven doen, wordt het alleen maar erger.

Ervaringen van anderen over de webinar “Van zelfkritiek naar zelfvertrouwen”:

 • “Supertof! Mooie opbouw van het webinar. Info en oefeningen afgewisseld. Erg fijn, confronterend though.” Martine
 • “Heel fijn en waardevol. Fijn op de ervaring en de bewustwording gericht, waardoor het diepere lagen aanraakt. Puur waar het om gaat. Ook heel fijn dat je je eigen persoonlijke verhalen deelt!” Linda
 • “Vaak denk ik de enige te zijn die hier mee stoeit, dat is dus duidelijk niet zo. Dat verbreedt mijn horizon.” Sjoerd
 • “Hoopvol. Enthousiast. Puur.” Christiaan
 • “Erg interessant en fijn om zo middels de oefeningen ook echt te kunnen voelen wat het met je doet.” Tessa
 • “Even met jezelf bezig, met de ‘negatieve’ kanten, maar ook met de positieve en weggaan met het gevoel dat ze er allebei mogen zijn! Helemaal top!” Renske
 • “Heel leerzaam. mooi en oprecht.” Daniëlle
 • “Ik vond het heel boeiend en inspirerend, heeft me erg goed gedaan. Ook je eigen verhaal vond ik heel mooi en stimulerend.” Sophie
 • “Ik heb er ontzettend veel aan gehad.” Mariska
 • ” Geweldig veel beleefd en op een prettige manier onderzocht.” Frederike

Hoe kan je de gratis webinar volgen?

Meld je hieronder aan door je gegevens achter te laten. Nadat je je hebt aangemeld, krijg je een mail met een link. Je bent dan ook automatisch aangemeld voor de maandelijkse nieuwsbrief, zodat je regelmatig meer tips en adviezen krijgt om je zelfvertrouwen te vergroten. En je kijkt door mijn ogen mee met de cursussen die ik geef! Daarnaast blijf je op de hoogte van onze geplande cursussen.

Webinar volgen:

 • Leg 10 losse A4-tjes of A5-tjes en een pen klaar, want die heb je nodig.
 • Neem er echt de tijd voor en doe mee met de oefeningen. Dit maakt de webinar veel effectiever dan wanneer je alleen passief luistert.
 • Duur: 1 uur en 40 minuten.

Aanmelden voor de gratis webinar!

Laat hieronder je gegevens achter om je aan te melden voor de gratis webinar.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

I LOVE ME, AND YOU.