8 avonden met mannen onder elkaar

Voel je je best krachtig, maar als het om liefde, gevoelens en seksualiteit gaat, word je toch een stuk meer gespannen? Worstel je in het daten? Heb je in vorige relaties deuken opgelopen in je zelfvertrouwen? Heb je minder ervaring dan je zou willen? Of juist best veel ervaring en DOE je zelfverzekerd, maar ben je dit eigenlijk niet? Zit je in een relatie waarbij je worstelt met je zelfvertrouwen op emotioneel of seksueel gebied?

Als je je in deze vragen herkent dan is het nieuwe I LOVE ME programma Zelfvertrouwen in de liefde misschien wat voor je.

Je wilt vrijheid ,maar ook verbinding. Krachtig zijn en tegelijk je gevoelens kunnen uiten. Je wil zelfvertrouwen over wie je bent en wat je wil en die helderheid ook behouden in een relatie.

Mannen krijgen hele andere druk dan vrouwen in de maatschappij, wat vaak niet echt helpt om daadwerkelijk je eigen pad te bewandelen. Worstel je hiermee en wil je meer zelf richting bepalen?

In 8 inspirerende, speelse en leerzame bijeenkomsten gaan we hier stappen in maken, samen met andere mannen. Het maakt niet uit of je een relatie hebt of welke seksuele voorkeur je hebt. Als jij je als man identificeert ben je meer dan welkom. Met een aantal in de 20 jaar en een aantal boven de 50 en de rest in het midden daarvan maakt het dus niet uit hoe oud je bent.

6 avonden van 19.00 – 21.30 uur. Vanaf september 2024 in Amersfoort of Amsterdam.

610 inclusief btw. Intieme groep van maximaal 6 mannen op een intieme locatie.

SCROLL NAAR BENEDEN VOOR MEER INFO EN VIDEO

Arthur geeft Zelfvertrouwen in de liefde

Arthur en Annet werken vlekkeloos samen ;-)

We gaan leren door te doen. Hoe dan?

Met theater, NLP technieken, dans, stem en meditatie werken we aan jouw zelfvertrouwen in de liefde. Niet alleen denken en analyseren dus, maar vooral doen en ervaren. Je gaat in een veilige omgeving uit je comfortzone, want daar liggen de ontdekkingen en overwinningen. Niet op een zweverige of therapeutisch manier, maar juist praktisch, speels en bij jou passend.

Je hoeft in alle genoemde disciplines (zoals theater) totaal niet goed te zijn ofwel ervaring te hebben. Het zijn middelen waardoor je groeit in je persoonlijke ontwikkeling.

Het proces is leuk, veilig, authentiek en inclusief alles wat jij mee brengt zodat je uiteindelijk tot het mooiste resultaat komt; nog meer jezelf. Alles wordt rustig opgebouwd en we houden in het hele programma de balans tussen plezier en uitdaging in de gaten. Als je het spannend vindt dan zou dit wel eens precies het juiste programma voor je kunnen zijn. Je enthousiasme én je spanning is meer dan welkom.

Programma onderdelen van Zelfvertrouwen in de liefde:

  • Je eigen beeld van man zijn creëren en hiervoor gaan staan. Authenticiteit is kracht.
  • Contact met lichaam en emoties.
  • Grenzen en wensen voelen en die verbonden manier aangeven.
  • Holding space en echt contact maken. Je eigen masker afzetten en ook echt de ander zien. Omgaan met kwetsbaarheid.
  • Authentieke player: Flirten en spanning creëren.
  • Leiderschap in je relatie en liefdesleven: Intentie, initiatief en richting in relaties.
  • Seksualiteit omarmen en nieuwe richting geven
  • Angst en boosheid naar (ex)partners of de gender waar je je toe aangetrokken voelt ombuigen naar iets positiefs.
mannenwerk in amsterdam

De training wordt gegeven door Arthur Pop

Arthur is ruim 20 jaar lifecoach en corporate coach op het gebied van gedrag, zelfontwikkeling, relaties en seksualiteit. Hij is een fantastische trainer, dat is een feit. Waar je je bij op je gemak zult voelen en waarbij je aangemoedigd wordt. Zijn stijl is direct, speels en veiligheid biedend. Hij heeft een Bachelor in Coaching en is een Master NLP practisioner.

Arthur: “Mensen zijn prachtig zoals ze zijn. We hebben alles al in ons om onze eigen intenties te behalen. Wat ik doe is dat ik mensen help vrijheid te vinden in hun eigen keuzes. Wanneer je je eigen keuzes kan dragen, je emoties kan voelen en met moed en vertrouwen de wereld in stappen wordt niet alleen jouw leven mooier, het maakt de hele wereld beter. ”

Hij heeft lang als fulltime DJ gewerkt en wanneer hij dat niet als hobby doet danst hij graag zelf, met zoveel mogelijk expressie. Arthur werkt niet alleen graag met andere culturen maar reist er graag heen om er van te kunnen proeven en leren.

Wat is zelfvertrouwen in de liefde nu eigenlijk?

Zelfvertrouwen in de liefde houdt naar ons idee in dat je jezelf kunt zijn in een liefdesrelatie met iemand anders. Je kunt en durft te voelen wat je voelt en kan dit in verbinding met de ander uiten. Je weet wat je wilt in intimiteit, relatie en seksualiteit en je investeert hierin. Je weet dat je het waard bent om van te houden en dat een betekenisvolle relatie voor jou is weggelegd. Je weet voldoende wie je bent en staat hiervoor. Je kunt je grenzen en wensen op een verbonden manier aangeven in de liefde. Je kunt luisten en echt en aanwezig zijn in contact met je partner. Je geniet van het creëren van spanning en seksueel contact. Je bent je bewust van oude pijn en let erop dat je hiermee je huidige relatie niet vernietigd. En je bent er realistisch over dat je op alle genoemde punten niet perfect hoeft te zijn en dat je kunt blijven groeien en leren. En dat je het zelfvertrouwen hebt dat je dit zal doen.

Ervaringen

Na meer dan 200 reviews op google en springest scoort I LOVE ME een 9.5 voor haar programma’s!

Zelfvertrouwen in de liefde is een gloednieuw programma waarin alle expertise van I LOVE ME van de afgelopen 15 jaar zit als het gaat om mensen helpen groeien op het gebied van zelfvertrouwen en de liefde. Er zijn nog geen reviews van dit programma. Deze mannen deden bijvoorbeeld mee aan de zelfvertrouwenbooster. En op de ervaringen pagina vind je nog meer reviews.

Rutger staat voor wie hij is

Willem is minder kritisch op zichzelf

Te spannend of juist beneden je niveau?

Verwacht in deze cursus uitgedaagd te worden en tegelijk veel plezier te hebben. Denk je bij de beschrijving van de training: “Ja, leuk! Maar te spannend voor mij.”? Bedenk je dan dat de cursus juist voor jou bedoeld is! en als je denkt. Ik heb mijn babbel wel klaar en aan mij zie je niet dat ik wel eens onzeker ben, ook dan is de cursus voor jou geschikt. Je voelt je bijvoorbeeld wel zelfverzekerd in je werk, sport, ouderschap of als student. Helemaal prima. Good for you.

Wat de gemene deler gaat zijn in de groep is dat iedereen op zijn manier worstelt met zelfvertrouwen in liefdesrelaties. En je gaat hier samen allerlei nieuwe ervaringen in opdoen. Dit samen ervaren creëert snel een groepsgevoel. En het openhartig durven zijn creëert snel een fijne sfeer waarin iedereen gewoon mens is. Niet beter of minder.

Je kunt jezelf in dit programma zoveel uitdagen als je wilt en kunt. Hierin hoef je niet te wachten op de rest of een andermans tempo bij te houden. Dit zal je merken in het programma. Het gaat over diepe zaken als eigenwaarde, zelfvertrouwen, gevoelens, grenzen, seksualiteit. Hierin kun je als mens blijven leren. Je kunt het heel luchtig houden of je kunt dieper in jezelf duiken. Voor beiden is ruimte in de werkvormen. Je kunt ook aangeven in een intakeformulier wat je intenties zijn met het programma zodat Arthur zich daarop kan afstemmen als hij je benaderd.

En als je twijfelt over of dit programma bij jou leerwensen past, bel of mail Arthur gewoon even.

Trainer zelfvertrouwen in de liefde van I LOVE ME, mannengroep.

I LOVE ME werkt aan zelfvertrouwen door te doen

Mensen op hun mooist – zichzelf

Agenda

Zelfvertrouwen in de liefde

6 avonden van 19.00 – 21.30 uur – vanaf september 2024 in Amersfoort of Amsterdam. Laat je interesse blijken om zo de uiteindelijke locatie te beïnvloeden.

610 inclusief btw – maximaal 6 deelnemers.

Komt deze datum je niet uit, blijf op de hoogte van onze planning en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

(door problemen met de site staat Zelfvertrouwen in de liefde niet in de agenda van deze site. Je kunt je aanmelden door op deze rode knop te drukken.

I LOVE ME, AND YOU.