1. In alle programma’s van I LOVE ME is de basis hetzelfde: werken aan je zelfvertrouwen, jezelf durven laten zien, voor jezelf gaan staan en contact met jezelf en je gevoel maken. We stimuleren daarbij jouw levendigheid, speelsheid, expressie, enz. Je krijgt voldoende vertrouwen in jezelf om te durven experimenteren en meer levenslust te ervaren. En minder bezig te zijn met het “goed of fout doen”.

De accenten van elke cursus zijn net wat anders:

De cursus Zelfvertrouwen-booster geeft een boost aan jouw zelfvertrouwen door middel van theatertechnieken.
De cursus Laat je zien gaat verder waar de booster eindigt. Hier werken we met behulp van de stem en in een kleinere groep. Overigens kan je ook deelnemen zonder de cursus Zelfvertrouwen-booster te hebben gevolgd.

De cursus I LOVE LIFE bestaat uit meerdere sessies, verspreid over een jaar. Het is een intensievere cursus dan de Zelfvertrouwen-booster, waarbij je nog meer tools krijgt om je levendigheid, zelfvertrouwen en contact met je gevoel te voeden.

Bij Individuele coaching worden dezelfde technieken toegepast als bij de Zelfvertrouwen-booster en de cursus I LOVE LIFE, maar dan 1-op-1. Bovendien krijg je ook in-het-moment-coaching. Een soort hotline waarbij je ons dezelfde dag nog kan spreken, wanneer je bijvoorbeeld iets heel spannends moet doen of in een oude valkuil stapt. Individuele coaching is bedoeld voor mensen die liever geen groepscursus volgen of wiens agenda het niet toelaat om op vaste tijdstippen sessies te volgen.