Alle berichten

I LOVE ME podcast!

Leuk, de podcast staat online! Remco Koffijberg van Afdeling trainingen ontwerpt trainingen en is deskundig in hoe mensen leren. Hij interviewde mij over de vraag: Hoe leer je van theater? We hebben het over dat ik niet zo hard werk voor theatervoorstellingen of erwtjes. We praten over mijn persoonlijke reden om aan zelfvertrouwen te werken met mensen. Ik geef methodische onderbouwing van hoe theater als middel werkt om zelfvertrouwen te vergroten. En we geven ook toe dat het iets ongrijpbaars blijft, iemands gevoel over zichzelf veranderen. En toch is er een moment in de Zelfvertrouwenbooster dat die groei zo duidelijk zichtbaar is.

De podcast staat hierover. Maar je kunt ook naar jouw favoriete podcast plek gaan zoals spotify of audible en zoeken naar: Wat kan je leren van… en je ziet hem staan!

Liefs Annet

VAN KENNIS NAAR ACTIE!

Bij I LOVE ME houden we van doen. Wil je zelf aan de slag met waarover je net gelezen hebt. Dat kan! Kijk welk programma het best bij je situatie past.

programma's